Katso sisältöjä Allenten suoratoistosta

Kanavapakettiisi kuuluu veloituksetta Allente-sovellus, jonka kautta voit katsoa uutisia, urheilua, elokuvia ja sarjoja. Voit ladata Allente-mobiilisovelluksen veloituksetta Android- ja iOS-mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Minimivaatimukset Allente-sovelluksen käyttöön:
Apple: iPhone 4 / iPad 2 tai uudempi missä iOS 13 tai uudempi käyttöjärjestelmä.
Android: Puhelin tai tabletti missä Android 5.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Ennen asennusta luo tunnukset Suoratoistopalveluun tai soita asiakaspalveluun 0207 699 000.

Näin asennat Allente-sovelluksen

1. Siirry älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskauppaan. Android-laitteiden sovelluskauppa on nimeltään Play Kauppa, Applen laitteilla App Store.

2. Siirry sovelluskaupan hakukenttään. Play Kaupassa hakukenttä on oletuksena näkyvissä, App Storessa se löytyy painamalla alareunan Haku-kuvaketta.

3. Kirjoita hakukenttään "allente" ja etsi oikea sovellus hakutuloksista. Mikäli et löydä sovellusta kaupasta, tarkistathan että laitteesi täyttää minivaatimukset. 

4. Aloita sovelluksen lataus. Play Kaupassa paina Asenna-painiketta ja sen jälkeen hyväksy sovelluksen käyttöoikeudet. App Storessa paina Hae-painiketta ja sen jälkeen Asenna-painiketta.

5. Kun lataus on valmis siirry sovellukseen painamalla Avaa-painiketta.

6. Kirjaudu sisään omilla kirjautumistiedoillasi.

7. Syötä kenttiin Omien sivujen kirjautumistietosi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi, varmista että maaksi on valittu Suomi ja paina Kirjaudu sisään -painiketta.

8. Nyt voit aloittaa sovelluksen käyttämisen!

 

Takaisin Suoratoisto-sivulle