Kanavapakettiisi kuuluu veloituksetta Allente -sovellus, jonka kautta voit katsoa uutisia, urheilua, elokuvia ja sarjoja. Voit ladata Allente -mobiilisovelluksen veloituksetta Android- ja iOS –mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Minimivaatimukset Allente -sovelluksen käyttöön:
Apple: iPhone 4 / iPad 2 tai uudempi missä iOS 11 tai uudempi käyttöjärjestelmä.
Android: Puhelin tai tabletti missä Android 5.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Ennen asennusta luo tunnukset Suoratoistopalveluun tai soita asiakaspalveluun 0207 699 000.

Asennusohjevideot mobiiliin

Asennusohjeet mobiiliin

1. Siirry ensiksi älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskauppaan. Android-laitteiden sovelluskauppa on nimeltään Play Kauppa, Applen laitteilla App Store.

2. Siirry sovelluskaupan hakukenttään. Play Kaupassa hakukenttä on oletuksena näkyvissä, App Storessa se löytyy painamalla alareunan Haku-kuvaketta.

3. Kirjoita hakukenttään "allente" ja etsi oikea sovellus hakutuloksista. Mikäli et löydä sovellusta kaupasta, tarkistathan että laitteesi täyttää minivaatimukset. 

4. Aloita sovelluksen lataus. Play Kaupassa paina Asenna-painiketta ja sen jälkeen hyväksy sovelluksen käyttöoikeudet. App Storessa paina Hae-painiketta ja sen jälkeen Asenna-painiketta.

5. Kun lataus on valmis siirry sovellukseen painamalla Avaa-painiketta.

6. Kirjaudu sisään omilla kirjautumistiedoillasi.

7. Syötä kenttiin Omien sivujen kirjautumistietosi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi, varmista että maaksi on valittu Suomi ja paina Kirjaudu sisään -painiketta.

8. Voit nyt aloittaa sovelluksen käyttämisen!

 

Takaisin Suoratoisto-sivulle

Näin käytät mobiilisovellusta

Allenten mobiilisovelluksella katsot kanavapakettitilauksesi sisältöjä puhelimelta ja tabletilta – milloin ja missä tahansa. Katso kuinka helppoa käyttö on!