Aloita Max-sovelluksen käyttö

Ennen kuin voit kirjautua sisään ja aloittaa Max -sovelluksen käytön, sinun on aktivoitava Max -tilisi ja linkitettävä se Allente-tilauksiisi. Noudata alla olevia ohjeita ja olet valmis muutamassa minuutissa.

Max - näin pääset alkuun:

Tähän menee vain muutama minuutti!

 

  1. Kirjaudu sisään Omille sivuille.
  2. Näet kohdassa Lisäpaketit listauksen tilauksessasi olevista kanavapaketeista, jotka tulee aktivoida. Klikkaa 'Aktivoi' ja valitse Max-paketti ja paina uudelleen 'Aktivoi'. Linkki ohjaa uudelle sivulle, jossa pääset luomaan oman tilin ja käyttäjätunnukset.
  3. Lataa Max -sovellus Appstoresta tai Google Play -kaupasta
  4. Kirjaudu sisään Max -sovellukseen juuri luomillasi tunnuksilla.

HUOM!

Jos sinulla on jo olemassaoleva Max-tili:

  1. "Klikkaa ""Aktivoi Max"" Omilla sivuilla. Sinua pyydetään luomaan käyttäjätili. Lisää olemassaoleva Max-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Tämän jälkeen sähköpostiisi lähetetään kertakäyttöinen koodi, jonka avulla voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Syötettyäsi koodin pääset suoraan takaisin tiliisi. Säilytät myös profiilisi, asetukset ja aiemman Max katseluhistoriasi."

Mikäli sinulla on Max -tilaus toisen operaattorin kautta, sinun on irtisanottava kyseinen tilaus itse, jotta sinua ei veloiteta kahdesti samasta sisällöstä.

Allente1/OnePlace digiboksille pääset lataamaan sovelluksen seuraavasti:


Paina Menu, valitse Sovellukset & pelit ja valitse Google Play -kauppa.
Voit etsiä Max -sovellusta selaamalla Play-kauppaa tai käyttämällä hakutoimintoa. 

Kun löydät sovelluksen, valitse Asenna ja paina OK. Laitteesi lataa ja asentaa sovelluksen. Avaa sovellus ja valitse alla olevassa ruudussa "Kirjaudu sisään".

Syötä käyttäjätunnus ja salasana, jonka jälkeen pääset nauttimaan Maxin sisällöstä!

Kysymyksiä ja vastauksia