TV for bedrifter

Parhaat TV-kanavat yrityksille

Allente tarjoaa monipuoliset TV-kanavat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Räätälöityjen pakettiratkaisujemme avulla voit tarjota TV-elämyksiä työntekijöillesi, asiakkaillesi ja vierailijoille. TV-signaali? Se lähetetään satelliitin kautta, mikä takaa lyömättömän äänen ja kuvan laadun!

TV-kanavat

Ravintolat, pubit ja kahvilat

Haluatko houkutella lisää asiakkaita ravintolaasi? Allenten avulla tarjoat asiakkaillesi kansainvälistä huippujalkapalloa, jääkiekon MM-kisoja sekä muita suosikkilajeja.

Lue lisää
TV-kanavat

hotelleille

Laadukas palvelu, mukavat vuoteet, herkullinen aamiainen ja loistavat TV-kanavat nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle! Teemme yhteistyötä niin suurten hotelliketjujen kuin pienten hostellien ja leirintäalueiden kanssa.

Lue lisää
TV-kanavat

Työpaikat

TV on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä työtyytyväisyyttä. Kahvihuone muuttuu mukavaksi kohtaamispaikaksi, kun tarjolla runsas valikoima TV-kanavia.

Lue lisää
TV-kanavat

Teollisuus ja syrjäiset työpaikat

Hyvä kanavavalikoima voi merkitä paljon työntekijälle, joka työskentelee kaukana kotoaan. Omien suosikkiohjelmien, -otteluiden ja -sarjojen katsominen voi parantaa työntekijöiden hyvinvointia.

Lue lisää
TV-kanavat

SMATV

SMATV on kaikenkokoisille talonyhtiöille suunnattu yhteisantennijärjestelmä, jonka tarjonta räätälöidään talonyhtiön toiveiden mukaisesti. Autamme teitä sopivimman tv-paketin valinnassa.

Lue lisää
TV-kanavat

Julkiset laitokset

Niin vierailijat, potilaat, opiskelijat kuin työntekijätkin arvostavat hyvää kanavavalikoimaa. Tarjoamme monipuolisia tv-ratkaisuja mm. sairaaloille, kouluille, kasarmeille ja virastoille.

Lue lisää
Krystallklart bilde fra satellitt
Kristallinkirkas

Tarjoa vieraillesi ja työntekijöillesi kristallinkirkas kuvan- sekä äänenlaatu.

Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift
Räätälöity

TV-sisältö joka sopii sinun tarpeisiin.

Kundeservice
Autamme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Ota yhteyttä!

Täytä alle yhteystietosi – räätälöidään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva kanavakokonaisuus.

Allente / Yritysmyynti

yritysmyynti@allente.fi Yritysasiakaspalvelu Puh. 0207 699 002 (Avoinna ma–pe 12–18)