Näin aktivoit uuden Viaplay-käyttäjätilisi:

 

 1. Klikkaa Aktivoi Viaplay
 2. Tarkista, että "Palveluntarjoaja" kohdassa on Allente
 3. Anna asiakasnumerosi (löydät asiakasnumeron Omilta sivuilta, saamistasi laskuista tai sähköpostiisi tulleesta tilausvahvistuksesta), postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, klikkaa  "Jatka". Huom! Anna sama postinumero ja sähköpostiosoite joiden avulla olet rekisteröinyt Allentelle!

 

imagegwyq.png

4. Valitse haluamasi käyttäjätunnus ja salasana Viaplay-tilillesi. Voit halutessasi käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin joita käytät Allenten sivuilla.

imageucfwj.png

5. Valmista! Nyt voit katsella tilaukseesi kuuluvaa sisältöä Viaplayssä! Mikäli sinulla on OnePlace tai Allente1 digiboksi, voit Sovellukset & Pelit kohdasta ladata myös Viaplay-sovelluksen, jonka avulla voit katsella Viaplay sisältöä suoraan televisiossasi.

 

Lisätietoja

  
 • Onko sinulla jo olemassaoleva Viaplay tili? 

   

  1. Siirry Viaplayn rekisteröitymissivulle
  2. Tarkista, että antamasi yhteystiedot ovat samat, jotka olet antanut Allentelle
  3. Anna Viaplay-tililläsi käyttämä sähköpostiosoitteesi
  4. Anna salasana jonka olet luonut Viaplay-tilillesi

 • 
 • Kuinka lataan Viaplayn digiboksille/älytelevisiolle?

  Löydät Viaplay-sovelluksen OnePlace & Allente1 digiboksiltasi kohdasta "Pelit ja sovellukset". Voit ladata Viaplayn myös televisiosi sovelluskaupasta tai Apple TV:lle App Storesta. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi salasana.

   

  Voit myös käyttää 4-merkkistä koodia sisäänkirjautumiseen. Tällöin sinun tulee mennä toisella laitteella osoitteeseen viaplay.fi/activate ja syöttää näytöllä näkyvä koodi sille osoitettuun kenttään ja kirjautua sisään tilillesi. Näin digiboksisi sovellus on automaattisesti sisäänkirjattuna.

 • 
 • Miksi kannattaa ladata Viaplay-sovellus?

  Vaikka suuri osa tilaukseesi kuuluvasta Viaplay sisällöstä löytyy Allenten omasta sovelluksesta, niin Viaplay-sovelluksesta löydät kaiken sinulle kuuluvan viihteen. Jos kanavapakettitilaukseesi kuuluvat Viaplayn urheilusisällöt, löydät ne kokonaisuudessaan Viaplay-sovelluksesta.

  Voit katsella esimerkiksi urheilulähetyksiä  jopa 48 tuntia jälkikäteen. Lähetykset ovat aloitettavissa 48 tuntia alkuperäisen alkamisajan jälkeen, jonka jälkeen ne katoavat kalenterista.

  Voit ladata suurimman osan elokuvista ja sarjoista offline-tilaan mobiililaitteellasi (puhelin/tabletti) ja katsella niitä vaikka lentokoneessa