gangs of london
Takaisin

C More Total

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketti sisältää kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat sekä seuratuimmat urheilulähetykset. C More Total vie sinut keskelle toimintaa.

  • Runsaasti huippu-urheilua: mm. Jääkiekon Mestis ja SHL, Rallin MM-sarja, jalkapallon Mestarien liiga, Italian Serie A, amerikkalaisen jalkapallon NFL ja yleisurheilun Timanttiliiga
  • Runsaasti ajankohtaisia uutuuselokuvia ja -sarjoja
  • Paljon suoratoistosisältöä: katso milloin ja missä haluat!

Valtava annos viihdettä ja urheilua

sdfsfs
NFL C Moressa
Suosikkilajit samassa paketissa

C More Total on todellinen superpaketti intohimoisille urheilufaneille. Yhdessä paketissa saat jalkapallon Mestarien liigan, Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Portugalin Primeira liigan, jääkiekon Mestiksen ja SHL:n, yleisurheilun Timanttiliigan, amerikkalaisen jalkapallon NFL:n, tennistä sekä raveja. Lisäksi näet moottoriurheilua rallin MM-sarjan kaikki erikoiskokeet suorina lähetyksinä.

kuolemanloukku
Menestyselokuvat ja puhutuimmat uutuussarjat

C More Total -paketin C More -kanavat tarjoavat Hollywoodin suurimmat kassamagneettielokuvat ja palkitut laatusarjat – tietysti HD-kuvalla ja Dolby Digital 5.1 -äänillä. Lisäksi käytössäsi on C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista.

Palomies Sami C Moressa
Lastenohjelmia läpi päivän

C More Juniori on lasten ikioma kanava, jolta kaikenikäiset lapset löytävät omat suosikkinsa. Rakastetut klassikot, täysin uudet suosikkisarjat ja kotimaiset uutuudet ovat taatusti turvallista katsottavaa ja ohjelmaa löytyy myös aivan pienimmille. Koko perheen uutuuselokuvia saadaan ruutuun myös muilla C More -kanavilla.

Lataa käyttöösi Allente-sovellusta, josta voit katsella tilaamiasi sisältöjä missä liikutkin.