Takaisin

V series & film 13,90,- kk

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Näiltä suosituilta kanavilta voit katsella loputtomasti erilaisia, laadukkaita sarjoja ja elokuvia HD-laadulla.

V series & film -kanavapaketti sisältää myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, josta löydät laadukasta ja monipuolista sisältöä koko perheelle. Elisa Viihde Viaplay on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista, jonka viihdetarjonta on erittäin kattava.

  • V film premiere, V film action, V film hits ja V film family -kanavat.
  • Sisältää myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun!

Kanavat

V film premiere HD

V film action HD

V film hits HD

V film family

Streaming

Elisa VIihde Viaplay

Viaplayn monipuolinen suoratoistosisältö yhdistyi Elisa Viihde Aition suoratoistosisältöihin, joten urheilun lisäksi laajasta katseluvalikoimasta löytyy mm. suosittuja alkuperäissarjoja, upea kattaus kotimaisia elokuvia ja suomeksi puhuttuja lastensarjoja.

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Allente-mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.