Kanavapaketit

Voit valita haluamasi kanavapaketin tai kanavapakettien yhdistelmän. Tutustu sisältöihin alla!

Girl_illustration

Basic 19,00,-/kk

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.

Tutustu
woman_illustrations

Standard 42,90,-/kk

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard-paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu.

Tutustu
girl_illustration

Premium 55,80,-/kk

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua, asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.

Tutustu
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total 29,90,-/kk

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.

Lue lisää
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More 9,90,-/kk

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!

Lue lisää
PGA
The PGA Tour

C More Sport 24,90,-/kk

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Formula 1 (vuoden 2021 loppuun asti), Jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.

Lue lisää
Liigapassi
Liiga suorana Telia Liigapassilla

Telia Liigapassi 0,00,-/kk

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden jännittävät pelit Allenten kautta!

Lue lisää
Englannin Valioliiga Viasatilla
Englannin Valioliiga Viasatilla
© Viasat

V sport 24,90,-/kk

V sportilta huikeaa urheilutarjontaa! Katso suorana maailman parasta jääkiekkosisältöä: NHL ja KHL-otteluita, koripalloa, golfia ja tietysti runsaasti huippujalkapalloa: mm. Valioliiga, EM-karsinnat, UEFA Nations League, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liiga.

Lue lisää
Bohemian Rhapsody
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

V series & film ja Elisa Viihde Viaplay 13,90,-/kk

V Film ja Elisa Viihde Viaplay kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Sisältää myös veloituksettoman Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöoikeuden!

Lue lisää
Mästernes mästare

Svenska HD 7,90,-/kk

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.

Lue lisää
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic 7,90,-/kk

HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Tilaa nyt ja katsele suoraan televisiostasi, tai Canal Digitalin suoratoistopalvelussa!

Lue lisää
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+ 5,90,-/kk

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat

Lue lisää
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+ Sport 7,90,-/kk

Koko discovery+ tarjonta – 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona Palkittuja BBC:n dokumentteja Koko Eurosport Playerin tarjonta – mm. snookeria, tennistä ja talviurheilua Keskeiset tapahtumat suomeksi selostettuna

Lue lisää