Kanavapaketit

Voit valita haluamasi kanavapaketin tai kanavapakettien yhdistelmän. Tutustu sisältöihin alla!

Girl_illustration
Basic 19,00,-/kk

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.

Tutustu
woman_illustrations
Standard 42,90,-/kk

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard-paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu.

Tutustu
girl_illustration
Premium 55,80,-/kk

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua, asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.

Tutustu
Rallin MM-sarja C Moressa
C More Total 29,90,-/kk

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.

Lue lisää
Gåsmamman C Moressa
C More 9,90,-/kk

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!

Lue lisää
Mestarien liiga C Moressa
C More Sport 24,90,-/kk

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Rallin MM-sarja, Jääkiekon Mestis, MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Italian Serie A, Portugalin Primeira liiga ja Espanjan La Liga.

Lue lisää
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.
HBO Max 6,90,-/kk

HBO Maxilla saat katsottavaksi aiempaa enemmän elokuvia, sarjoja ja suoratoistosisältöjä. Kriitikoiden suosikkeja ja palkittuja sarjoja. Välttämättömiä kaikille elokuvien ja sarjojen ystäville!

Lue lisää
Liigapassi
Liiga suorana Telia Liigapassilla
Telia Liigapassi 27,90,-/kk

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden jännittävät pelit Allenten kautta! Normaalihinta 27,90 e/kk.

Lue lisää
V sport 24,90,-/kk

V sport -paketilla saat valtavan määrän huippu-urheilua katsottavaksesi. Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, MM-karsinnat, sekä jääkiekon NHL. Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia, moottoriurheilua ja syksystä 2021 alkaen myös UEFA Eurooppa- ja Konferenssiliigan.

Lue lisää
V Sport Golf 9,90,-/kk

Näe yksinoikeudella European Tour, US Open, The Open, PGA Championship sekä muut huipputurnaukset suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Lisäksi ohjelmistoon kuuluvat myös Ryder Cup ja LPGA Tourin parhaat palat.

Lue lisää
V series & film 13,90,-/kk

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Kanavapakettiin sisältyy myös veloitukseton Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu!

Lue lisää
Mästernes mästare
Svenska HD 7,90,-/kk

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.

Lue lisää
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks
discovery+ 5,90,-/kk

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat

Lue lisää
discovery+ Sport 7,90,-/kk

Discovery+ Sport tuo käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan, eli 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona, sekä koko Eurosport Playerin tarjonnan!

Lue lisää