Kanavapaketit

Girl_illustration

Basic

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.
woman_illustrations

Standard

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelu.
girl_illustration

Premium

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua, asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!
PGA
The PGA Tour

C More Sport

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Formula 1, Jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.
Liigapassi
Liiga suorana Telia Liigapassilla

Telia Liigapassi

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden jännittävät pelit Allenten kautta!
Englannin Valioliiga Viasatilla
Englannin Valioliiga Viasatilla
© Viasat

V sport

V sportilta huikeaa urheilutarjontaa! Katso suorana maailman parasta jääkiekkosisältöä: NHL ja KHL-otteluita, koripalloa, golfia ja tietysti runsaasti huippujalkapalloa: mm. Valioliiga, EM-karsinnat, UEFA Nations League, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liiga.
Bohemian Rhapsody
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

V series & film ja Elisa Viihde Viaplay

V Film ja Elisa Viihde Viaplay kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Sisältää myös veloituksettoman Elisa Viihde Viaplay-suoratoistopalvelun käyttöoikeuden!
Mästernes mästare

Svenska HD

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic

HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Tilaa nyt ja katsele suoraan televisiostasi, tai Canal Digitalin suoratoistopalvelussa!
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+ Sport

Koko discovery+ tarjonta – 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona Palkittuja BBC:n dokumentteja Koko Eurosport Playerin tarjonta – mm. snookeria, tennistä ja talviurheilua Keskeiset tapahtumat suomeksi selostettuna