Kanavapaketit

Voit valita haluamasi kanavapaketin tai kanavapakettien yhdistelmän. Tutustu sisältöihin alla!

Girl_illustration
Basic 21,90,-/kk

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.

Tutustu
woman_illustrations
Standard 47,90,-/kk

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard-paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu.

Tutustu
girl_illustration
Premium 69,90,-/kk

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua (mm. F1, MotoGP, NHL, Valioliiga, Bundesliiga), asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.

Tutustu
sdfsfs
NFL C Moressa
C More Total 29,90,-/kk

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.

Lue lisää
smaller_Cmore_maaliskuu_QUIDPROQUO_16x9
C More 9,90,-/kk

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!

Lue lisää
Rallin MM-sarja C Moressa
Rallin MM-sarja C Moressa
C More Sport 24,90,-/kk

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Rallin MM-sarja, Jääkiekon Mestis, MM-kisat ja SHL, NFL sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Italian Serie A, Portugalin Primeira liiga ja Espanjan La Liga.

Lue lisää
theLastofUs_HBO MAX
HBO Max 6,90,-/kk

HBO Maxilla saat katsottavaksi aiempaa enemmän elokuvia, sarjoja ja suoratoistosisältöjä. Kriitikoiden suosikkeja ja palkittuja sarjoja. Välttämättömiä kaikille elokuvien ja sarjojen ystäville!

Lue lisää
Liigapassi
Liiga suorana Telia Liigapassilla
Telia Liigapassi ,-/kk

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden jännittävät pelit Allenten kautta!

Lue lisää
dgdgd
Bruce Bennett/AFP/Ritzau Scanpix
V premium 44,90,-/kk

Paketti pitää sisällään kattavan urheilutarjonnan ja paljon huippuviihdettä elokuvien ja dokumenttien sekä lastenkanavien parissa. V premium -pakettiin kuuluu myös Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelu, jonka kautta näet entistä enemmän urheilua sekä viihdesisältöjä kuten mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

Lue lisää
smaller_23_02_Rosvopankki_viaplay
V series & film 13,90,-/kk

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Kanavapakettiin sisältyy myös veloitukseton Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu!

Lue lisää
Gosspi moms
Gossip Moms Suomi discovery+ -palvelussa
discovery+ 5,90,-/kk

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat.

Lue lisää
discovery+ Sport 7,90,-/kk

Discovery+ Sport tuo käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan, eli 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona!

Lue lisää
Tunna Blå Linjen
Tunna Blå Linjen
Svenska HD 7,90,-/kk

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.

Lue lisää