Kanavapaketit

Voit valita haluamasi kanavapaketin tai kanavapakettien yhdistelmän. Tutustu sisältöihin alla!

Girl_illustration

Basic 19,00,-/kk

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.

Tutustu
woman_illustrations

Standard 42,90,-/kk

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard-paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu.

Tutustu
girl_illustration

Premium 55,80,-/kk

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua, asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.

Tutustu
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total 29,90,-/kk

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.

Lue lisää
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More 9,90,-/kk

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!

Lue lisää
PGA
The PGA Tour

C More Sport 24,90,-/kk

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Formula 1 (vuoden 2021 loppuun asti), Jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.

Lue lisää
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic 7,90,-/kk

HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Tilaa nyt ja katsele suoraan televisiostasi, tai Allenten suoratoistopalvelussa!

Lue lisää
Liigapassi
Liiga suorana Telia Liigapassilla

Telia Liigapassi 27,90,-/kk

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden jännittävät pelit Allenten kautta! Normaalihinta 27,90 e/kk.

Lue lisää

V sport 24,90,-/kk

V sport -paketilla saat valtavan määrän huippu-urheilua katsottavaksesi. Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, MM-karsinnat, sekä jääkiekon NHL. Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia, moottoriurheilua ja syksystä 2021 alkaen myös UEFA Eurooppa- ja Konferenssiliigan.

Lue lisää

V Sport Golf 9,90,-/kk

Näe yksinoikeudella European Tour, US Open, The Open, PGA Championship sekä muut huipputurnaukset suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Lisäksi ohjelmistoon kuuluvat myös Ryder Cup ja LPGA Tourin parhaat palat.

Lue lisää

V series & film 13,90,-/kk

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Kanavapakettiin sisältyy myös veloitukseton Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu!

Lue lisää
Mästernes mästare

Svenska HD 7,90,-/kk

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.

Lue lisää
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+ 5,90,-/kk

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat

Lue lisää
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

discovery+ Sport 7,90,-/kk

Discovery+ Sport tuo käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan, eli 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona, sekä koko Eurosport Playerin tarjonnan!

Lue lisää