Kanavapaketit

Voit valita haluamasi kanavapaketin tai kanavapakettien yhdistelmän. Tutustu sisältöihin alla!

Girl_illustration
Basic 21,90,-/kk

Yksinkertainen, turvallinen ja edullinen. Täällä näet uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä yleisimmiltä suomalaisilta tv-kanavilta - aivan kuten olet tottunut.

Tutustu
woman_illustrations
Standard 47,90,-/kk

Uusimmat leffat ja suurimmat sarjat! Paljon uutissisältöä, historiaa ja lastenkanavia. Standard-paketilla nautit laajasta kanavatarjonnasta ja kaiken lisäksi tilaukseen sisältyy Viaplay -suoratoistopalvelu.

Tutustu
girl_illustration
Premium 69,90,-/kk

Allenten Premium-paketti on täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöä! Täältä saat laajan valikoiman kanavia - urheilua (mm. F1, MotoGP, NHL, Valioliiga, Bundesliiga), asiaohjelmia, uutisia, viihdettä ja paljon katsottavaa lapsille.

Tutustu
adulter_web_cmore
C More 9,90,-/kk

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!

Lue lisää
sdfsfs
NFL C Moressa
C More Total+ 44,95,-/kk

C More Total+ on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.

Lue lisää
And just like that web FI
HBO Max 6,90,-/kk

HBO Maxilla saat katsottavaksi aiempaa enemmän elokuvia, sarjoja ja suoratoistosisältöjä. Kriitikoiden suosikkeja ja palkittuja sarjoja. Välttämättömiä kaikille elokuvien ja sarjojen ystäville!

Lue lisää
dgdgd
Bruce Bennett/AFP/Ritzau Scanpix
V premium 44,90,-/kk

Paketti pitää sisällään kattavan urheilutarjonnan ja paljon huippuviihdettä - elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. V premium -pakettiin kuuluu myös Viaplay-suoratoistopalvelu, jonka kautta voit katsella haluamiasi ohjelma missä ja milloin tahansa.

Lue lisää
web_otto_1785x1000.jpg
V series & film 13,90,-/kk

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Kanavapakettiin sisältyy myös veloitukseton Viaplay -suoratoistopalvelu!

Lue lisää
Gosspi moms
Gossip Moms Suomi discovery+ -palvelussa
discovery+ 5,90,-/kk

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat.

Lue lisää
discovery+ Sport 7,90,-/kk

Discovery+ Sport tuo käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan, eli 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona!

Lue lisää
Tunna Blå Linjen
Tunna Blå Linjen
Svenska HD 7,90,-/kk

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.

Lue lisää