MTV Memory_2280x1000
Takaisin

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde 12,95,-

kk

Ajankohtaisia uutuussarjoja ja -elokuvia - ja aina ilman mainoskatkoja! Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa. MTV Katsomo + ja kanavapaketti viihde tarjoaa sinulle kotimaisia alkuperäissarjoja ja kansainvälisistä uutuussarjoista sekä paljon korkealaatuista lastensisältöä.

  • Ei urheilua
  • Uutuuselokuvat ja menestyssarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan
  • Käytössäsi MTV Katsomon suoratoistopalvelut.

Kanavat

MTV Juniori

Lasten ikioma kanava. MTV Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan!

MTV Aitio HD

MTV Aitio – Kotimaisia alkuperäissarjoja, ensi-iltaelokuvia, uutuuselokuvia ja sarjoja

MTV Viihde HD

MTV Viihde – uutuuselokuvia, laatusarjojen uusimmat kaudet, suosikkielokuvia ja klassikoita.

SF-kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

Streaming

MTV Katsomo

MTV Katsomon laaja ohjelmasisältö katseltavanasi!

Parhaat elokuvat ja puhutuimmat uutuussarjat

MTV the worst person small 1140x641
Elokuvia joka lähtöön!

Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset rentouttavaa elokuvailtaa varten! MTV Katsomon elokuvakanavat marssittavat ruutuun niin uusimmat Hollywood-kassamagneetit kuin laadukkaat pohjoismaiset elokuvat.

MTV Estonia small 1140x641
Sarjoja parhaaseen katseluaikaan

Sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko MTV Katsomon laadukas sarjasisältö! Kanavilla näet kansainvälisten sarjojen lisäksi myös kotimaisia alkuperäissarjoja.

Paavo Pesusieni C Moressa
Paljon ohjelmaa niin isoille kuin pienillekin

MTV Katsomo kanavapakettiin sisältyy aina myös ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista, jotka ovat käytössäsi silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Kirjasto sisältää kanavilla nyt esityksessä olevien ohjelmien lisäksi runsaasti elokuvia ja sarjoa, Käytössäsi on myös MTV Katsomon suoratoistosisällöt, joita voit katsella MTV Katsomo-sovelluksen kautta.