Jääkiekon MM-kisat C Moressa
Takaisin

C More Sport 24,90,- kk

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: F1*, Jääkiekon Mestis, MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Italian Serie A, Portugalin Primeira liiga ja Espanjan La Liga. Katso lähetykset suorana HD-kuvanlaadulla, sekä mobiilisovelluksella. Täydellinen paketti urheilun ystävälle! (*F1 sisältyy C More Sport- ja C More Total-kanavapaketteihin vuoden 2021 loppuun saakka)

  • Yksinoikeudella Suomessa suorat F1 -lähetykset (vuoden 2021 loppuun saakka)
  • Rallicrossin MM-sarja, Motocrossin MXGP MM-sarja, MotoGP ja rallin MM-sarjan kaikki erikoiskokeet jälkilähetyksinä
  • Huippujääkiekkoa: Mestis, MM-kisat, CHL sekä SHL
  • Runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Italian Serie A, Portugalin Primeira liiga ja Espanjan La Liga
  • Katso HD-kuvanlaadulla sekä myös mobiilisovelluksella!

Kanavat

C More MAX HD

Urheilua ja sarjoja miehiseen makuun. C More Max HD tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat Formula 1, talviurheilun maailmancupit ja kamppailu-urheilu. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja sekä metsästyksen ja kalastuksen erikoissarjoja.

C More Sport 1 HD

Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

C More Sport 2 HD

Toinen C More -kanava huippu-urheilulle. C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

C More MAX 2

Streaming

C More

Parasta urheilua vuoden ympäri

Suorat F1-osakilpailut C Moressa

Valtavasti lajeja

C More Sport on urheilunystävän superpaketti. Näet Leijonakiekkoa Antero Mertarannan selostamana, yleisurheilun Timanttiliigaa, tennistä ja raveja. Tarjonnassa mukana myös jääkiekkoliiga Champions Hockey League (CHL) sekä sokerina pohjalla tietenkin Formula 1 (vuoden 2021 loppuun asti) ja jalkapallon Mestarien liiga.

Golfin PGA-turnaukset C Moressa

Suorat HD-lähetykset

C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden Formuloista jalkapalloon ja jääkiekosta yleisurheiluun. Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä.

La Liga C Moressa

Lisäksi ohjelmia ja sarjoja miehiseen makuun

Valtavan urheilutarjonnan lisäksi näet C More Max HD:lta parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja sekä metsästyksen ja kalastuksen erikoissarjoja. Viihtyminen on taattu!

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Allente-mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.