Tilaa Basic, Standard tai Premium paketti ja siihen haluamasi lisäpaketti! Jos olet tilannut yhteistyökumppanimme valokuituliittymän kotiisi, voit nyt tilata Allenten kuitu-tv:n. Tee osoitehaku etusivulta ja katso saatavuus!

Basic, Standard ja Premium

Allente tuo kaikki suosituimmat TV-sisällöt kotiisi ja mukaasi kaikkiin laitteisiin.  Valitse Basic-, Standard- tai Premium-kanavapaketti ja näet parasta viihdettä - huippusarjoista ajankohtaisia elokuviin ja urheiluun.

@ Viaplay group 2022
@ Viaplay group 2022

Basic

Basic on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. Valitse tilaukseesi ensin Basic ja sen lisäksi haluamasi muut kanavapaketit. Hinta 21,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

BBC 2022
BBC 2022

Standard

Standard-kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten BBC Nordic+, SkyShowtime, National Geographic ja monta muuta. Hinta 47,90€ /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Bruce Bennett/AFP/Ritzau Scanpix
Bruce Bennett/AFP/Ritzau Scanpix

Premium

Täydellinen yhdistelmä viihdettä, urheilua ja suoratoistosisältöjä! Laaja valikoima kanavia - huippu-urheilua, asiaohjelmia, uutisia ja paljon katsottavaa lapsille. Pakettiin kuuluu myös Elisa Viihde Viaplay. Hinta 69,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Lisäpaketit - HBO Max ja Svenska HD

Valitse HBO Max -suoratoistopalvelu tai Svenska HD -kanavapaketti.

Ladataan

Nyt Allenten asiakkailla on mahdollisuus tilata HBO Max -suoratoistopalvelun sisällöt osaksi kanavapakettitilaustaan – suoraan kauttamme! HBO Max -suoratoistopalvelu korkealaatuisine sisältöineen on loistava valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Katso milloin ja missä haluat - juuri omaan tahtiisi! Hinta 6,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Ladataan

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa: SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen ja Kunskapskanalen. Saat käyttöösi myös Svenska HD -kanavapakettiin kuuluvan suoratoistosisällön, jota voit katsella Allente-sovelluksen kautta. 7,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Lisäpaketit  -MTV Katsomo kanavapaketit

Valittavanasi olevat MTV Katsomo -kanavapaketit tuovat korkealaatuisen viihteen ja huippu-urheilun suoraan kotisohvallesi. Näe uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan tai nauti kattavasta urheilutarjonnasta.

Ladataan

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. Tästä paketista näet kaikki mielenkiintoisimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat sekä dokumentit. Hinta 44,95€ /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Ladataan

Vähemmän urheilua ja enemmän korkealaatuisia sarjoja ja elokuvia - aina ilman mainoskatkoja. Uusimpia elokuvia, ja ajankohtaisten suosikkisarjojen uusimmat kaudet saatavillasi heti tuoreeltaan jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa. Hinta 9,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Lisäpaketit V premium, V series & film

V premium- ja V series & film -kanavapaketit tuovat laadukasta huippusisältöä suoraan kotisohvallesi. V premium -kanavapaketti sisältää laajan urheilutarjonnan jota katsot myös Viaplay-sovelluksella! Lisäksi saat kaikki elokuvat ja sarjat katsottavaksesi. Käytössäsi myös Elisa Viihde Viaplay-sovellus. Sarjojen ja elokuvien ystävien unelmapaketti on V series & film -kanavapaketti, joka sisältää neljä laadukasta sarja- ja elokuvakanavaa. Saat myös käyttöösi veloituksetta Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun!

Ladataan

Paketti pitää sisällään kattavan urheilutarjonnan ja paljon huippuviihdettä elokuvien ja dokumenttien sekä lastenkanavien parissa. Katsottavissa myös Allenten mobiilisovelluksella – missä, ja milloin haluat! Viaplay-sovellus veloituksetta!                                    Hinta 39,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

Ladataan

V series & film -kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Kanavilta voit katsella loputtomasti erilaisia, laadukkaita elokuvia HD-laadulla. Kanavapaketti sisältää myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, josta löydät mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille. Hinta 13,90 € /kk Tilaa soittamalla numeroon 020 769 90 00 (Puhelun hinta 0,088 €/min.)

TV hvor du vil alt

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Allenten asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Allente-sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä.

krystallklare bilder

Kristallinkirkas kuva kaikkialle Suomeen

Luotettavan satelliittisignaalin avulla Allente toimii sielläkin, missä antenniverkon TV-signaali on heikko tai netin toiminta takkuilee – Allente tuo HD-lähetykset kaikkialle Suomeen!

HD-laitteet kotiin toimitettuina & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle Allente1-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme tuo tilaamasi laitteet suoraan kotiisi, asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin! Tilaus ja asennus 24kk sitovalla sopimuksella.

service ingår