Riitta-Liisa ja Toni Roponen: ”Canal Digitalilla tekniikka pelaa, ja tarjonta on huippuluokkaa”

Roposten hiihtopariskunta keskittyy päivisin harjoitteluun ja rentoutuu iltaisin elokuvien, urheilun sekä televisiosarjojen äärellä. TV-operaattorikseen he ovat valinneet Canal Digitalin. Erityisesti suoratoistopalvelu ja mobiilisovellus ovat kovassa käytössä.

Pariskunta on ollut Canal Digitalin asiakkaana vuoden ajan. Vinkin TV-palveluntarjoajasta he saivat alun perin ystäviltään.

– Halusimme toimivan ratkaisun tänne taajaman ulkopuolelle. Ystävämme olivat tyytyväisiä, joten niinpä mekin päätimme valita Canal Digitalin, Riitta-Liisa kertoo.

– Canal Digitalin kanavapaketeissa yhdistyvät urheilu ja elokuvat samassa kokonaisuudessa. Varsinkin talviurheilulajit sekä Formula 1 kiinnostavat. Katsomme myös elokuvia laajalla skaalalla, niin hyviä kuin huonoja, Toni sanoo pilke silmäkulmassa.

Mobiilisovellus olennaisena osana kokemusta

Erityistä kiitosta saa Canal Digitalin mobiilisovellus. Riitta-Liisa viettää paljon aikaa harjoitusleireillä, ja mukana kulkeva viihdepaketti on osoittautunut oivaksi kumppaniksi.

– Matkustamme todella paljon ympäri Suomen, ja Canal Digitalin tarjonta on aina mukana mobiilisovelluksen kautta. Elokuvia ja sarjoja voi katsella esimerkiksi leireillä sekä pidemmillä automatkoilla. Ja kyllähän se on helppoa, kun ei aina tarvitse mennä television ääreen, vaan viihdettä voi katsoa puhelimesta, Riitta-Liisa sanoo.

Pariskunta käyttää suoratoistopalvelua mobiilisovelluksella myös kotiolosuhteissa päivittäin. Erityisesti illat ennen nukkumaanmenoa ovat olleet otollista aikaa elokuvien katselulle.

– Meille elokuvien katselu on ollut hyvä tapa saada unenpäästä kiinni. Onhan se mukavaa, kun elokuvia voi katsella omassa sängyssä puhelimelta ennen nukahtamista, Toni toteaa.

Kattava paketti elokuvia, sarjoja ja urheilua

Canal Digitalin tarjoama kokonaisuus on toiminut niin hienosti, ettei asiakaspalveluyhteydenotoille ole tullut tarvetta. Tarjonta on laajaa niin urheilussa, elokuvissa kuin televisiosarjoissa. Positiivisten kokemustensa myötä pariskunta voisi suositella Canal Digitalin palveluja myös muille.

– Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella tyytyväisiä. Tekniikka pelaa, ja tarjonta on huippuluokkaa – sitä on jopa enemmän, kuin ehdimme katsoa. Canal Digital tarjoaa laajan kattauksen elokuvia ja urheilua. Kombinaatio on meille hyvä, pariskunta toteaa lopuksi.

 

_____________________________________________________________________

Kimmo Arstio: ”Olen saanut kaikki palvelut, joita televisionkatsojana osaan kuvitella ja vaatia”

Kimmo Arstio on kemiläinen toimittaja ja eläkeläinen. Hän harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja tunnustautuu television suurkuluttajaksi sekä intohimoiseksi penkkiurheilijaksi. Kimmo on ollut Canal Digitalin asiakas jo kymmenen vuoden ajan, ja saamaansa palveluun hän on ollut erittäin tyytyväinen. Kimmosta tuli Canal Digitalin asiakas laajan urheilutarjonnan ja tavallista paremman kuvanlaadun takia.

– Oikeastaan en lähtenyt alun perin hankkimaan kanavapakettia, vaan kuvanlaatua. Suivaannuin kaapelitelevision huonoon kuvanlaatuun ja hankin satelliittivastaanottimen heti kun se oli mahdollista. Vasta silloin oikeastaan tajusin, kuinka hyvälaatuista televisiokuva voi olla. Kuvasta ja yksityiskohdista saa hyvin selvää katseluetäisyydestä riippumatta, Kimmo toteaa.

– Olen intohimoinen jalkapallon ystävä ja erityisesti Valioliigan näkeminen merkitsee minulle erittäin paljon. Urheilutarjonta on muutenkin hyvä; näen Valioliigan lisäksi La Ligan, Serie A:n ja Formula 1:n. Myös elokuvatarjonta miellyttää, sen takia minulla on Total- eikä pelkkä urheilupaketti, hän jatkaa.

Erityistä kiitosta saa Canal Digitalin mobiilisovellus, jonka avulla lähetyksiä pystyy katsomaan ajasta ja paikasta riippumatta.

– Se on erinomainen sovellus, ja pystyn katsomaan lähetyksiä television lisäksi kannettavalla tietokoneella ja tabletilla. Lähetyksiä on mahdollista tallentaa etäohjauksella, ja sovelluksella voi myös katsoa tallennettuja ohjelmia sekä Canal Digitalin kanavakirjastoa, Kimmo kertoo.

Myös asiakaspalvelu on toiminut erittäin hyvin. 

– Asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Jos johonkin asiaan ei ole pystytty heti vastaamaan, siitä on otettu selvää ja minulle on soitettu takaisin. Olen saanut kaiken tarvitsemani avun nopeasti ja luotettavasti, Kimmo toteaa. Kattava kokonaispaketti ja tyytyväinen asiakas Kimmo on ollut Canal Digitalin toimintaan kaikilta osin tyytyväinen.

– Kotona viihtyminen on niin tärkeä asia, että siihen panostaa mielellään. Olen saanut kaikki palvelut, joita televisionkatsojana osaan kuvitella ja vaatia. Vaimoni varmaan sanoisi, että ehkä jopa liikaakin, Kimmo sanoo pilke silmäkulmassa.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten minua on asiakkaana kohdeltu. Olen tuntenut itseni huomioon otetuksi ja palvelluksi, mikä on minulle henkilökohtaisesti kaikkien tärkein asia. Kokonaisuutena olen ollut niin tyytyväinen, etten osaa parempaa olla vailla, Kimmo toteaa lopuksi.

Tutustu 3kk 0€!