MM_1200x628_viaplay_ready4use.jpg

Ottaako Leijonat kultaa?

Ainoastaan V premium ja Premium-paketin tilaajana näet 2024 jääkiekon MM-kisojen kaikki lähetykset ja tapahtumat!

🏒 Toukokuussa Viaplay näyttää lätkää

Viaplay näyttää ainoana Suomessa kaikki kevään jääkiekon MM-kisaottelut – suorana ja suomeksi selostettuna. Luvassa on 64 ottelua ja 23 ottelun yhteyteen tehtävät studiolähetykset. 

Asiantuntijatiimissä ovat mukana Marko “Mörkö” Anttila, Risto Dufva, Ville Nieminen, Ossi Väänänen, Jussi Jokinen, Esa Pirnes, Mikko Lehtonen ja Riku Helenius.

Uusi leijonaääni Antti Mäkinen selostaa kaikki Suomen ottelut. Muina selostajina mm. Niki Juusela ja Jussi Eskola.

 
🏎️ Viaplay on tälläkin kaudella Formula 1 -ystävän koti
Mikäli haluat nähdä kaikki Formula 1 -kauden jännittävät kisaviikonloput ja lähetykset extramateriaalien, onboard- ja pitlane-kameroiden kera, on oikea valinta Allenten Premium- tai V premium -paketti. Tapahtumat katsottavissa vain V sport -kanavilla ja Viaplayssa.
 

Voit helposti muokata tilaustasi Omat sivut-palvelussa. Kirjaudu sisään, lisää tilaukseesi V Premium tai Allenten Premium paketti ja aloita katselu! Omat sivut ovat käytössäsi kellon ympäri, voit tilata lisää katsottavaa milloin haluat, eikä sinun tarvitse olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Muistathan myös ladata käyttöösi Viaplay-sovelluksen, niin et missaa hetkeäkään formulakauden tapahtumista. Urheilun lisäksi löydät Viaplaysta myös uutuusleffat, menestyssarjat ja koukuttavimmat Viaplay-alkuperäistuotannot sekä lasten suosikkisisällöt ja paljon muuta. Valikoimaan lisätään joka viikko uutta katsottavaa.