King_of_entertainment_waiting_room_2880x1000


Iloisia uutisia!

Allente tarjoaa sinulle
joka kuukausi enemmän katsottavaa!

 

Basic-asiakkaanamme tilaukseesi sisältyy Kuukauden kanava, joka tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman vaihtuvia laatusisältöjä. Joka kuukausi kanava esittelee uuden, teemaltaan ja tyyliltään erilaisen huippukanavan, sukeltaen aina upeista laatudokumenteista suosittuihin lastenohjelmiin ja parhaisiin viihdesisältöihin.

Löydät sen kanavapaikalta 10.

Heinäkuun kuukauden kanava: Moonbug

 

Heinäkuu täynnä mielenkiintoisia sisältöjä!

Heinäkuun kanavana on Moonbug, joka tarjoaa korkealaatuista sisältöä, iloa ja oppimista lapsille kaikkialla maailmassa. Kanavan ohjelmisto on täynnä laulua, naurua iloista viihdesisältöä esikouluikäisille jonka ohjelmat seuraavat lasten päivärytmiä, rauhallisempaa sisältöä aamulla ja aktiivisuutta myöhemmin päivällä.

Lisää tulossa...

Elokuussa kuukauden kanava on Bloomberg 📈

Usein kysyttyä

Olemme listanneet tähän hyödyllistä infoa kuukauden kanavasta

  
 • Kuinka saan kuukauden kanavan näkyviin?

  Kuukauden kanava avautuu sinulle automaattisesti kuukauden ensimmäisellä viikolla kanavapaikalle 10. Sinun ei tarvitse tehdä mitään 😊

 • 
 • Näkyykö kuukauden kanava myös suoratoistopalvelussa?

  Osa kuukauden kanavistamme tulee näkymään satelliittijakelun lisäksi myös suoratoistomme live-tv-kanavissa, ja osa on katsottavissa vain satelliitin kautta. Vahvistamme erikseen jokaisen kanavan kohdalla, mikäli se on katsottavissa myös sovelluksemme live-kanavissa.

 • 
 • Kuinka saan kanavan itselleni myös jatkossa?

  Jos innostuit kanavasta ja haluat katsella sitä jatkossakin, voit päivittää tilauksesi Standard- tai Premiun-pakettiimme. Teet sen helposti Omien sivujen kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Omat sivut löydät täältä.

Allente-sovellus sisältyy tilaukseesi!

Aloita käyttö jo nyt!

Aktivoi sovellus