Joululahjamme sinulle: 
vieläkin enemmän katsottavaa! 🎁

 

Lähtölaskenta jouluun on vihdoin käynnissä ja kun päivät lyhenevät ja kylmenevät, tuntuu erityisen mukavalta sytyttää kynttilät, avata suklaarasia ja nauttia todella hyvästä elokuvasta tai sarjasta. Tarjoamme sinulle upean kattauksen loistavaa sisältöä ilahduttamaan iltojasi!

Nyt voit katso BBC Nordic sisältöjä!

Avaamme sinulle 1.12. – 2.1. väliselle ajalle katsottavaksi BBC Nordic -kanavan, sekä koko BBC Nordic+ -ohjelmakirjaston käyttöösi Allenten suoratoistopalveluun. Saat laajan valikoiman upeita laatusisältöjä katsottavaksesi suosituista huippudokumenteista, hauskoihin asia- ja viihdeohjelmiin, ja pääset sukeltamaan musiikin, taiteen, matkailun sekä historian mielenkiintoiseen maailmaan.

SkyShowtime-sisällöt ovat täällä!

Juuri nyt ja koko joulun ja uudenvuoden pyhien ajan, sinulla on katsottavissa SkyShowtimen fantastinen elokuva- ja sarjavalikoima Allente-sovelluksessa! SkyShowtime-tarjonnasta saat valtavan kirjaston ylistettyjä suosikkisarjoja, eksklusiivisia elokuvien ensi-iltoja ja suosittuja lasten sisältöjä. Löydät tarjontaa maailmankuuluilta elokuvayhtiöiltä, ​​kuten Universal, DreamWorks, Paramount ja Nickelodeon.

Allente-sovellus sisältyy tilaukseesi!

Aloita käyttö jo nyt!

Aktivoi sovellus

Haluatko viihtyä entistä enemmän elokuvien parissa tänä jouluna? Joulukuussa tarjoamme useita viime aikoina vasta elokuvateattereissa esitettyjä huippuelokuvia 1,90€ kappale. Vuokraa suosittuja menestyselokuvia kuten esimerkiksi Fast X -toimintaelokuva tai SF Anytimen supersankariseikkailu The Flash 1.-15.12. välisenä aikana. Katso Oscar-voittaja The Whale tai yhdestä Suomen eniten myydyimmästä naisartistista kertova kotimainen draamaelokuva Kikka! tarjoushintaan 2.1.asti. Tutustu joulutarjouksiimme Allente-sovelluksessa 👇