Kanavat

Yle TV1 HD

Ylen pääuutiskanava, jonka ohjelmistossa painottuvat erityisesti asia- ja ajankohtaisohjelmat. Kotimaisen vahvan draaman näyttämö. Viihdeprofiililtaan rajoja rikkova ja poliittista satiiria hyödyntävä kanava. Reagoi nopeasti merkittäviin tapahtumiin ja painottaa ohjelmistossaan ajan tasalla pysymistä.

Yle TV2 HD

Yle TV2:n – Kakkosen - ohjelmiston painopiste on draamassa, komediassa, viihteessä, urheilussa ja dokumenteissa. Kanavan aamut ja arki-iltapäivät on omistettu lastenohjelmille

MTV3 HD

MTV3 HD tarjoaa elämyksiä ja saattaa suomalaiset yhteen. Salatut elämät, Tanssii tähtien kanssa, MTV:n uutiset, ulkomaiset menestyssarjat ja elokuvat nähdään kaikki kristallinkirkkaana teräväpiirtona.

Nelonen

Nelonen tarjoaa katsojilleen monipuolista viihdettä, uutisia, asiaohjelmia ja sarjauutuuksia maailmalta, kotimaisia ohjelmia unohtamatta.

Yle Teema & Fem HD

Ohjelma-aika jakautuu tasaisesti Femin sekä Teeman kesken ja kuvaruudussa näkyvä logo kertoo, onko kyseessä Teeman vai Femin ohjelmisto. Yle Teema on jatkossakin elokuville, dokumenteille ja musiikille omistautunut teemallinen kulttuurikanava ja Yle Fem Suomen ruotsin- ja kaksikieliselle yleisölle suunnattu ja pohjoismainen kanava.

MTV Sub

MTV Sub on osallistava, yllättävä ja taatusti täynnä toimintaa. Sub on rohkeasti erilainen kanava nuorekkaaseen makuun. Se on sekoitus ulkomaisia huippusarjoja, leffoja, kotimaisia uutuuksia, tosi-tv:tä, lifestyle-ohjelmia, elokuvia ja takavuosien menestyneimpiä klassikkosarjoja.

TV5

Viihdekanava TV5 sisältää laadukasta katsottavaa koko perheelle. Kanavan ohjelmistoon kuuluu ensi-iltaelokuvia, monipuolisia kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja sekä dokumentteja.

liv

Liv tuo televisiotarjontaan lifestyle-ohjelmien kattavan paketin. Ohjelmat ovat tuoreita ja varta vasten Liville hankittuja. Kanavan ohjelmisto koostuu viidestä eri aihealueesta; koti, suhteet, minä, sarjat ja ilmiöt.

JIM

Jim on kanava, joka tarjoaa vinkkejä päivittäiseen elämään, viihteellä ja dokumenteilla höystettynä. Jimillä nautit lukuisista vaihdikkaista sarjoista. Tee-se-itse ohjelmat ovat hyötyviihdettä parhaimmillaan! Katso kuinka vanhasta lipastosta tehdään uuden veroinen tai hyödynnä kokin mutkattomia kokkausvinkkejä.

Kuukauden kanava

Kuukauden kanava on kaikille asiakkaille avattava veloitukseton kanava. Löydät sen kanavapaikalta 10.

Discovery Channel (F)

Discovery Channelin ohjelmat tunnetaan ympäri maailman, eikä syyttä, sillä kanava tempaa katsojan mukaansa sarjojen ja dokumenttien maailmaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kanavan viihdyttävät ohjelmat paneutuvat elämän ihmeisiin ja ilmiöihin sekä luontoon ja tekniikkaan tavalla, jonka vain Discovery osaa. Discovery Channelilla seuraat elämää avaruudessa, tutustut uskontojen ihmeelliseen maailmaan, tuunaat autoja ja hyppäät lumihuippuisille vuorille. Seuraa maailmalla mainetta keränneitä laatusarjoja kuten Myytinmurtajat, Deadliest Catch, American Guns, Auction Kings, Yuokon Men ja Bear Grylls: Pako Helvetistä. Tutustu sarjoihin ja trailereihin, kanavaan ja sen tarjontaan Disovery Channelin kotisivuilla. Kaikki ohjelmat on tekstitetty tai selostettu Suomeksi. Lähetysaika 24 h/vrk.

MTV Juniori

Lasten ikioma kanava. MTV Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan!

Love Nature HD

Love Nature tarjoaa eksklusiivista sisältöä ympäri maailmaa, joka tuo sinut lähemmäksi luonnon uskomatonta kauneutta ja sen ihmeitä. Koe ainutlaatuisia ja kunnioitusta herättäviä tarinoita ja muuttuvan maailman selviytymistaisteluja. Upea ja korkealaatuisesti kuvattu sisältö näyttää sinulle maailman kiehtovimmat paikat ja eläimet niiden luonnollisessa elinympäristössä Love Naturen ensiluokkaisen sisällön kautta ilman mainoksia.

Viasat Explore HD

Kanava näyttää dokumentteja tutkimusretkistä, matkustamisesta, tieteestä ja teknologiasta sekä sarjoja mm. kalastuksesta ja nopeista autoista.

Viasat History HD

Kanavalla seurataan kulttuuridokumentteja sekä perehdytään menneisyyden salaisuuksiin historiaohjelmien matkassa.

Viasat Nature HD

Viasat Nature HD on luontokanava koko perheelle! Kanavalla nähdään korkealaatuisia eläin- ja luontodokumentteja, aina villistä luonnosta kotieläimiin.

National Geographic HD

Palkittujen luonto- ja tiededokumenttien erikoiskanava National Geographic teräväpiirtokuvanlaadulla Kanavalla näet lukuisia dokumenttiohjelmia, kuten Air Crash Investigation, Big, Bigger, Biggest, Known Universe, Shark Men ja monet muut kiehtovat ohjelmasarjat ja dokumentit jopa viisi kertaa paremmalla kuvanlaadulla.

History HD

History HD johdattaa sinut menneeseen – aivan kuin olisit itse paikan päällä. Kanava tutustuttaa sinut myös historian merkkihenkilöihin sekä pääset pohtimaan teorioita historiallisten tapahtumien taustalla.

HISTORY 2

History-kanavan sisarkanava H2 HD esittää dokumentteja ja asiaohjelmia niiin nyky- kuin kaukaisemmastakin historiasta. History-kanavan sisarkanava H2 HD esittää dokumentteja ja asiaohjelmia niiin nyky- kuin kaukaisemmastakin historiasta.

Horse & Country

Horse & Country on kaikkien hevosista, hevosurheilusta ja maalaiselämästä pitävien suosikkikanava, joka esittää myös kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuita.

BBC Nordic HD

BBC Nordic on kanava, jota kaikki rakastavat! BBC:n parasta huumoria yhdellä kanavalla. Luvassa ohjelmiston kestohitit, kuten Top Gear, Live at Apollo, QI, Graham Norton Show sekä laadukkaita draamasarjoja ja luontodokumentteja.

SkyShowtime 2 HD

SkyShowTime 2 kanava tarjoaa valtavasti huippuleffoja ja parhaimpia klassikoita.

SkyShowtime 1 HD

SkyShowTime 1 kanavalta löytyy huippusarjoja moneen makuun.

MTV Aitio HD

MTV Aitio – Kotimaisia alkuperäissarjoja, ensi-iltaelokuvia, uutuuselokuvia ja sarjoja

MTV Viihde HD

MTV Viihde – uutuuselokuvia, laatusarjojen uusimmat kaudet, suosikkielokuvia ja klassikoita.

SF-kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

V sport ultra HD

V sport premium HD (F)

Viasat Sport Premium HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyillä digibokseilla.

V sport 1 HD (F)

Viasat Sport HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä digiboksilla.

V sport Golf HD

V sport Golf tarjoilee sinulle huippugolfia! Näe European Tour, LPGA Tour ja major-turnaukset PGA Championship, The Open Championship ja US Open.

V sport+ Suomi HD

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista.Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport 2 Suomi

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

V sport football HD (F)

Lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä digiboksilla.

V sport 1 Suomi

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista ja talvilajeja.

V sport vinter HD (F)

Lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

MTV Max HD

Urheilua moneen makuun MTV Max tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat jääkiekon Mestis ja SHL, jalkapallon Mestarien liiga, Italian Serie A, ralli ja yleisurheilun Timanttiliiga.

MTV Urheilu 1 HD

Katso nyt urheilun huippuhetket MTV Urheilu-kanavilta! MTV Urheilu -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

MTV Urheilu 2 HD

Katso nyt urheilun huippuhetket MTV Urheilu-kanavilta! MTV Urheilu -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

MTV Urheilu 3

MTV Urheilu 3 on monipuolinen kattaus urheilua ja uutisia. Kanavalla nähdään mm. parhaita paloja Liiga-otteluista ja rallin MM-sarjasta sekä MTV Uutiset Live kertoo päivän kiinnostavimmat uutiset.

Eurosport 1 HD (F)

Eurosport 1 HD:lta näet vuodessa reilut 3 000 tuntia urheilua suorana ja teräväpiirtona. Yli 20 vuoden kokemus urheilun lähettämisestä, on tehnyt Eurosportista kiistatta Euroopan suurimman ja mielenkiintoisimman urheilukanavan. Vuodessa tarjolla on yli 100 eri lajia, monipuolisuus on jotain mistä muut voivat vain haaveilla.

Eurosport 2 HD (S/F)

Eurosport 2 HD on uuden sukupolven urheilukanava, jolla näet yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain teräväpiirtona yli 80 eri lajista. Kanava toimii sisarkanavana Eurosport HD:lle, eli laajentaa pääkanavan tarjontaa. Talvisin kanavalla vuorottelevat talvilajien maailmancupit lumilautailun ja freestylehiihdon johdolla. Joukkuelajeista mm. jalkapallo, koripallo, käsipallo, rugby, aussifutis ja jenkkifutis ovat kanavan ohjelmistossa. Eurosport 2 HD näyttää useita pyöräilykisoja, krikettiä, golfia, moottoriurheilua, ratsastusta ja paljon muuta!

MTV Liiga 1

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 2

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 3

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 4

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 5

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 6

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

MTV Liiga 7

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

ID Investigation Discovery (S)

Mezzo

Tämä kanava näyttää klassista musiikkia eri puolilta maailmaa! Mezzo tarjoaa tämän vuoden jazztapahtumia ja konsertteja mm. Pariisin oopperasta, Milanon La Scalasta ja New Yorkin Metropolitan Operasta.

MTV

MTV:llä voit nauttia lukuisista realitysarjoista. Kanavalla nähdään sarjoja kuten The Hills, The City, MADE ja Jackass Illan pimetessä nähdään uutuusmusavideoita esittelevä Sparking New -ohjelma. Hyvän aamun viikon jokaisena päivänä takaa musiikkiohjelma MTV Breakfast Club.

MTV 00s

”Crazy in love with the 00’s!” Musiikkia 2000-luvun tähdiltä, kuten Pink, Lady Gaga, Britney Spears, Beyoncé & Eminem.

MTV 80's

MTV 80's tähtää musiikkivalikoimallaan ja ohjelmatarjonnallaan häpeilemättömään nostalgiaan Voimaballadeja ja legendaarisia elokuva- soundtrackeja. Haluat sitten rentoutua tai groovata mukana, täältä löytyy täydellinen 80-luvun soittolista juuri sinulle!

Moonbug

Moonbug tarjoilee iloa ja oppimista lapsille kaikkialla maailmassa. Ohjelmat seuraavat lasten päivärytmiä, rauhallisempaa sisältöä aamulla ja aktiivisuutta myöhemmin päivällä.

Nick Jr.

Nick Jr. on pienten lasten ikioma tv-kanava Nick Jr. on pienten lasten ikioma tv-kanava ilman mainoksia. Vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmaa, kaikkea piirroselokuvista huippuhauskoihin sarjoihin ja peleihin.

Nickelodeon

Nickelodeon tekee kaiken lasten ehdoilla ja se onkin yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä lasten multimedia-brändeistä. Kanavalla nähdään ohjelmaa 3-13-vuotiaille lapsille. Lähetysaika: 06.00-22.00 Nickelodeon tekee kaiken lasten ehdoilla ja se onkin yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä lasten multimedia-brändeistä. Kanavalla nähdään ohjelmaa 3-13-vuotiaille lapsille. Eri ikäryhmille suunnatut sarjat ja piirretyt viihdyttävät, mutta myös opettavat. Perheen pienimpien ohjelmat kehittävät lasten loogista ajattelua, laskutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Koululaiset puolestaan voivat seurata suosittuja näyteltyjä sarjoja ja komedioita. Nickelodeonin ohjelmista mainittakoon mm. Paavo Pesusieni, Seikkailija Dora, Avatar, Littlest Pet Shop, iCarly, My Little Pony, Totally Spies, Winx Club ja Marvin Marvin. HUOM! Kanava on ruotsinkielinen. Lähetysaika: 06.00-22.00

Cartoon Network

Laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava tyydyttää vaativammankin piirrettyfanin nälän Kanavalla nähdään runsas kattaus myös lapsille ja nuorille suunnattuja sarjoja. Lähde mukaan My Spy Familyn seikkailuihin, ihmettele Ben 10:n muuntautumista avaruusolioiksi, tee laboratoriokokeita yhdessä Dexterin kanssa. Seuranasi ovat myös Robotboy ja The Powerpuff Girls sekä monet muut hahmot.

Nicktoons

Nicktoons on Nickelodeonin lapsille suunnattu TV-kanava. Kanavan tarjontaan kuuluu piirrettyjä klassikoita ja uusia jännittäviä ohjelmia mukaansa tempaavien hahmojen kanssa. Nicktoons lähettää ohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa.

SVT1 HD

SVT1 tarjoaa ruotsinkielistä katsottavaa kaikenikäisille. Ohjelmistoon sisältyy mm. uutisia, sarjoja, urheilua tai lastenohjelmia.

SVT2 HD

Ruotsin yleisradioyhtiön TV-kanava SVT2 tarjoaa mm. uutisia, kulttuuria ja sarjoja.

SVT Barn HD

SVT Barn -kanavalla esitetään ainoastaan lastenohjelmia. Tarjontaan kuuluu hauskoja, jänniä ja opettavaisia ohjelmia isoille ja pienille lapsille.

Kunskapskanalen HD

Ruotsalainen TV-kanava esittää elokuvia, asiaohjelmia sekä historiaa ja luontoa koskevia dokumentteja.

CNN International

CNN on yksi maailman tunnetuimmista uutiskanavista ja korvaamaton tietolähde sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista Tuoreimpien uutisten lisäksi näet mielenkiintoiset dokumentit, matkailuohjelmat ja talkshowt. Ohjelmistossa mm. ajankohtaisohjelmat Quest Means Business ja Piers Morgan Tonight.

BBC News

BBC World News on johtava globaali uutiskanava. Englanninkielinen kanava tarjoaa tärkeimmät uutiset maailmalta aina heti tuoreeltaan, 24 tuntia vuorokaudessa. Ajankohtaisohjelmat ja analyysit porautuvat myös liike-elämän, urheilun, teknologian, matkailun ja kulttuurin aiheisiin. Lisäksi kanavilla nähdään korkean profiilin haastatteluja sekä palkittuja dokumenttisarjoja.

Sky News

Yhtenä maailman johtavista uutiskanavista tunnettu Sky News on paljon muutakin kuin uutisia Kanavan korkealaatuisesta ohjelmistosta löydät parhaat palat urheilua, kulttuuria sekä muoti- ja matkailuohjelmia.

Bloomberg

Bloomberg Television on kansainvälinen talousuutisten erikoiskanava, joka pitää sinut ajan tasalla liike- ja talousmaailman tapahtumista Kanavan toiminta-ajatus kertoo kaiken olennaisen; Bloomberg Television tarjoaa tuoreet talousuutiset katsojiensa haluamassa muodossa 24 tuntia vuorokaudessa.

Al Jazeera English

Al Jazeera English on kansainvälinen uutiskanava. Al Jazeera English tarjoaa kansainvälisiä uutisia, pelotonta journalismia ja palkittuja ohjelmia suorina lähetyksinä Lähi-idästä, Lontoosta ja Washington D.C:stä.

UATV

UATV

CNBC

Talousuutisia, viihdettä ja urheilua yhdeltä maailman suurimmista TV-asemista. Lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa.

DW English

Maailmanuutisia saksalaiselta kanavalta. Jännittäviä dokumentteja ja uutiskuvien taustamateriaalia. Kanava on englanninkielinen ja lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa.

V film premiere

Parhaat uutuuselokuvat ja eniten ensi-iltoja! V film Premiere -kanavan ohjelmistoon kuuluvat Hollywoodin ja Pohjoismaiden uusimmat hittielokuvat, sekä viikonloppuisin esitettävät ensi-ilta elokuvat.

V film action

Kanavalla esiintyvät toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhuelokuvat tuovat jännitystä jokaiseen päivään.

V film hits

Kanavalla nähdään uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä runsaasti iki-ihania klassikoita!

V film family

Koko perheen elokuvakanava tarjoaa naurua, fantasiaa, animaatioita ja seikkailuja! Aamusta iltapäivään nähdään lasten suosikkeja sekä koko perheen elokuvia ja iltaisin enemmän aikuisia kiinnostavimpia komedioita.

V sport Live 1

V sport Live -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä mm. NHL-otteluita.

V sport live 2

V sport Live -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä mm. NHL-otteluita.

V sport live 3

V sport Live -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä mm. NHL-otteluita.

V sport live 4

V sport Live -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä mm. NHL-otteluita.

V sport live 5

V sport Live -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä mm. NHL-otteluita.

CGTN

China Global Television Network on kiinalainen, pääsääntöisesti englanninkielinen televisiokanava.

Sverigekanalen

Sverigekanalen

Kanal 10 Sverige

Kanal 10 Sverige

Kanal 10 Norge

Kanal 10 Norge on paikallinen TV-kanava.

Streaming

Viaplay

Viaplay -suoratoistopalvelun katseluvalikoimiin kuuluu paljon laatusarjoja, upea kattaus huippuelokuvia, dokumentteja sekä suomeksi puhuttuja lastensarjoja.

SkyShowtime

SkyShowTime tarjoaa huippusarjoja ja -elokuvia koko perheelle.

BBC Nordic+

BBC Nordic+ tarjoilee laadukkaita ohjelmia, jotka keskittyvät mm. luontoon, musiikkiin, taiteeseen, matkailuun ja historiaan.

discovery+

Discovery+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Discovery+:n avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat.

discovery+ Sport

Discovery+ Sport tuo käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan, eli 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona, sekä koko Eurosport Playerin tarjonnan!

MTV Katsomo

MTV Katsomon laaja ohjelmasisältö katseltavanasi!

V premium

Kattava urheilutarjonta ja paljon huippuviihdettä elokuvien ja dokumenttien sekä lastenkanavien parissa.

Love Nature

Love Nature

Moonbug

Moonbug

byNonStop

byNonStop

WBDMAX

WBDMAX

WBDMAX Sport

WBDMAX Sport

OUTflix

OUTflix

MTV Katsomo

MTV Katsomon laaja sisältö katseltavanasi!

V Premium