Alt om streaming

Kaikki suoratoistosta

Allente-sovellus on oma sovelluksemme, joka sisältyy kaikkien asiakkaidemme tilauksiin. Allente -sovelluksen kautta voit katsella kanavapakettitilaukseesi kuuluvia sisältöjä ja voit ottaa kaiken viihteen mukaasi minne menetkin. Lataa sovellus mobiililaitteille, tableteille, Apple TV:lle ja Smart TV:lle tai katsele tietokoneen kautta.

Näin otat Allente-sovelluksen käyttöön

Olemme listanneet tähän helpot ohjeet, kuinka saat sovelluksen käyttöösi. Sinun tulee olla rekisteröitynyt Omille sivuille käyttäjäksi, voidaksesi nauttia sovelluksemme tarjonnasta.

 1. Siirry Omille sivuille ja rekisteröi uusi käyttäjä.
 2. Luo Allente-tilisi noudattamalla annettuja ohjeita. Valitsemaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa käytetään Allente-sovellukseen kirjautumiseen.
 3. Lataa Allente-sovellus matkapuhelimeesi tai tabletille App Storesta tai Google Play kaupasta. Voit myös katsella sisältöjä tietokoneen kautta osoitteessa tv.allente.fi tai ladata sovelluksen useille eri Smart TV -alustoille, Apple TV:lle ja Chromecast with Google TV:lle.
 4. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jonka juuri rekisteröit Omilla sivuilla.

Valmista! Nyt voit katsoa TV-kanavia ja tilaamaasi sisältöäsi, jopa 4 näytöllä kaikissa EU-/ETA-maissa👏

Tutustu Allente-sovellukseen

Helppo käyttää

Sovelluksen kautta voit helposti katsoa live-tv:tä, huippuleffoja ja laadukkaita sarjoja. Liikkuminen sovelluksessa on helppoa ja muutamalla napautuksella pääset uppotumaan haluamasi viihteen maailmaan 🍿🎬. Muun muassa lastensisällöt ja urheiluohjelmat löytyvät omina listauksinaan. Viikkoarkistosta voit katsella ohjelmia, joita olemme koonneet viimeisen seitsemän päivän ajalta. Sovelluksen sisältö vastaa kanavapakettitilaustasi.

Aina mukanasi

Ladattuasi sovelluksen mobiililaitteellesi, voit katsella tilamaasi sisältöä siellä missä liikutkin. Ota sovellus mukaan mökille, rannalle tai vaikka automatkalle 😎 🚗. Sovelluksen käyttö onnistuu kaikissa EU-/ETA-maissa ja voit käyttää sitä jopa neljällä laitteella samanaikaisesti (kanavakohtaisia rajoituksia).

Hyvä tietää

Allenten-sovellus tarjoaa sinulle esteettömän pääsyn viihteen maailmaan!

Olemme tänne koonneet sovelluksen yleisimmät ominaisuudet. 

Muistathan, että Allente-sovellus on saatavilla myös useille älytelevisioille: Samsung Smart TV, LG Smart TV ja Android TV.

  
 • Home.png Koti

  Etusivu on kotisivumme, jonne päädyt aina, kun käynnistät sovelluksen. Sieltä löydät "Kanavat", "Jatka katselua" ja suosittua sisältöä eri luokissa.  Jos haluat, voit myös napsauttaa nuolta otsikon "Kanavat" jälkeen ja saat kaikki kanavat omalle sivulleen. Kunkin kanavan osalta voit osallistua tietoihin käynnissä olevista ja tulevista ohjelmista.

 • 
 • Catchup.png Viikkoarkisto 

  Tänne on koottu ohjelmia viimeisten seitsemän päivän ajalta, lajiteltuna kanavan mukaan.

 • 
 • Movies.png Elokuvat 

  Tilauksestasi riippuen täältä löydät elokuvia, joita tarjoaa mm. SkyShowtime, C More ja HBO Max. Luetteloissa näkyvät elokuvat ovat vain rajallinen valikoima kultakin sisällöntarjoajalta. Meillä ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta kerätä kaikkia heidän tarjoamiaan elokuviaan yhteen paikkaan kuten edellisessä sovelluksessa, mutta voit aina etsiä elokuvan sen nimellä.

 • 
 • Series.png Sarjat

  Tilauksestasi riippuen täältä löydät sarjoja, joita tarjoaa mm. SkyShowtime, C More ja HBO Max Luetteloissa näkyvät sarjat ovat vain rajallinen valikoima kultakin sisällöntarjoajalta. Meillä ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta kerätä kaikkia heidän tarjoamiaan sarjojaan yhteen paikkaan kuten edellisessä sovelluksessa, mutta voit aina etsiä sarjan sen nimellä.

 • 
 • Favorites.png Suosikit

  Tänne on koottu ohjelmat, sarjat tai elokuvat, jotka olet merkinnyt suosikeiksi. Jos haluat tehdä suosikkimerkin, siirry ohjelmaan, elokuvaan tai sarjaan ja merkitse klikkaa sydän-painiketta. 

  Hyvä tietää: Suosikkiluettelossasi voi tällä hetkellä olla enintään 20 suosikkia. Jos suosikkien määrä ylittyy, ensimmäisenä merkitty suosikki korvataan jne.

 • 
 • Settings.png Asetukset

  Asetukset löydät oikealta ylhäältä klikkaamalla profiilikuvaketta. Siellä voit muokata sovelluksen asetuksia haluamallasi tavalla:

   

  Ääni ja tekstitys

  Kielivaihtoehdot: englanti, norja, ruotsi, tanska ja suomi

  Tekstitys: englanti, norja, ruotsi, tanska ja suomi tai mahdollisuus poistaa tekstitys

  Hyvä tietää:

  • Voit vaihtaa äänen ja tekstityksen kielen vain, jos käytettävissä on enemmän kieliä.
  • Kun vaihdat äänen kieltä tai tekstitystä asetuksissa, muutos koskee kaikkea sisältöä, kunnes vaihdat sen uudelleen asetuksissa.
  • Voit myös vaihtaa äänikieltä tai tekstitystä katsellessasi TV-sarjaa tai elokuvaan, mutta silloin vaihdos koskee vain juuri katselemaasi sisältöä. Jos haluat tehdä tämän, napsauta kieli- ja tekstityskuvaketta, joka näkyy näytöllä ohjelman pyöriessä

   

  Sovelluksen kieli

  Täällä voit valita, millä kielellä haluat käyttää sovellusta. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista: englanti, norja, ruotsi, tanska ja suomi.  

   

  Tietoja sovelluksesta

  Täältä löydät muun muassa käyttäjänimesi ja käyttämäsi sovellusversion.

   

  Suostumukset
   Täältä löydät hyväksynnän henkilökohtaisille suosituksille ja tietoja tietosuojakäytännöstä.   

 • 
 • Vinkkejä ja muita ominaisuuksia

  Katso alusta alkaen, keskeytä ja kelaa TV-kanavilla
   Aloita alusta
   Apple TV:ssä, suoratoistopalvelussa ja Smart-TV:n sovelluksessa voit aloittaa kanavalla pyörivän ohjelman katselun alusta. Klikkaa Aloita alusta kuvaketta ja pääset ohjelman alkuun hetkessä. Palvelu toimii valituilla kanavilla.

     

  Keskeytä ja kelaa
   Jos keskeytät ja ohitat takaisin TV-kanavilla, on mahdollista palata jopa 2 tuntiin, mutta jos ohjelma on lyhyempi, voit vain hypätä takaisin käynnissä olevan ohjelman alkuun. Se vaihtelee kanavien välillä, mikä on sallittua. 

   Toista seuraava jakso automaattisesti
   Viikkoarkistossa olevan sarjan tai ohjelman seuraava jakso toistetaan automaattisesti, kun olet lopettanut edellisen jakson katselun.

  Ohjelman lopussa seuraavan jakson pikkukuvake tulee ruudulle ja seuraava jakso alkaa automaattisesti 20 sekunnin kuluttua tai voit siirtyä siihen klikkaamalla kuvaketta.

   

  Katso lisää
   Jotkut kotisivun otsikot päättyvät pieneen nuoleen. Nuolen napsauttaminen avaa uuden sivun, jolta löydät enemmän sisältöä.


  Apple AirPlay ja Google Chromecast

  Allente-sovellus tukee suoratoistoa tietokoneesta, puhelimesta tai tabletista televisioon Apple AirPlayn tai Google Chromecastin avulla.

  Yhteyden muodostaminen Google Chromecastiin

  1. Yhdistä puhelin/tabletti/tietokone samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.
  2. Napsauta Chromecast-kuvaketta image3erfq.png Allente-sovelluksessa.
  3. Valitse Chromecast näkyviin tulevien laitteiden luettelosta ja aloita toisto.

  Kuinka muodostaa yhteys Apple AirPlayhin

  1. Yhdistä puhelin/tabletti/tietokone samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV, AirPlay-yhteensopiva äly-TV tai Mac.
  2. Etsi Allente-sovelluksesta, mitä haluat katsoa, ja napsauta AirPlay-kuvaketta image8p01v.png.
  3. Valitse TV, Apple TV tai Mac näkyviin tulevasta laiteluettelosta.

   

 • 
 • Laitteiden enimmäismäärä ja järjestelmävaatimukset

  Käytettävien laitteiden enimmäismäärä

  Allente-tilisi on henkilökohtainen ja voit käyttää jopa neljää laitetta samanaikaisesti. Laite voi olla esimerkiksi tietokone, matkapuhelin, tabletti, Smart-TV, Apple TV tai Chromecast. Jos sinulla on digiboksi, se lasketaan laitteeksi, jos käytät suoratoistoa sen kautta. Mikäli käytettävien laitteiden enimmäismäärä ylittyy, saat tästä ruudulle tiedon.

   
   Hyvä tietää:

  Joillakin kanavilla on lisärajoituksia, jolloin kyseistä kanavaa voi katsella vain yhdellä tai muutamalla laitteella samanaikaisesti. Jos yrität avata saman kanavan vielä toisella laitteella, saat sovellukseen viestin, että sinun on vaihdettava kanavaa.

  Uuden Allente-sovelluksen järjestelmävaatimukset

  Android-mobiili/tabletti
   Käyttöjärjestelmä: Android 8.0 tai uudempi

  iPhone/iPad

  Käyttöjärjestelmä: iOS 13.0 tai uudempi

  Apple TV
   -käyttöjärjestelmä: tvOS 13.0 tai uudempi

  PC ja Mac
   Tuemme useita selaimia

  Google Chrome
   -käyttöjärjestelmä: macOS/Windows/Android 93.0 tai uudempi

  Microsoft Edge -käyttöjärjestelmä: macOS/Windows 90.0 tai uudempi

  Firefox-käyttöjärjestelmä: macOS/Windows 90.0 tai uudempi

  Safari-käyttöjärjestelmä: macOS/iOs 13.0 tai uudempi

  Opera PC/Mac -käyttöjärjestelmä: 83.0 tai uudempi