Kundmeddelande 3/2020 Aktuella ändringar

Vi strävar ständigt efter att förnya och förbättra våra kanalpaketet och göra betalning av fakturor ännu lättare och enklare. Nu har vi har gjort några ändringar kring kanalpaketet och fakturering. Ändringar som vi har gjort kommer inte ändra ditt pris på kanalpaket.

Samma pris, samma innehållet - En annorlunda struktur i faktura

I framtiden kommer varje kanalpaket innehålla ett Peruspaketti HD-kanalpaket som kommer ha en seperat rad i alla fakturor som du kommer att få av oss. Detta kommer inte att påverka ditt kanalpakets pris.

Kortavgift ingår nu i Peruspaketti HD -kanalpaket

Kortavgiften ingår nu i ditt Peruspaketti HD-paket. Detta betyder att du inte längre kommer att se en separat kortbetalningsrad på dina fakturor - detta kommer inte att påverka ditt pris på kanalpaketet. Du kommer ha samma månadskostnad på ditt kanalpaket och du kan fortsätta att titta på samma kanaler som du har gjort innan.

Frågor och svar

  
 • Varför kan jag inte se en kortavgiftsrad på min faktura?

  Av tekniska skäl har vi tidigare separerat kortavgift till en separat rad på din månadsfaktura. I framtiden kommer vi att inkludera kortavgiften i ditt Peruspaketti HD -kanalpakets månadskostnad. Detta kommer inte att påverka ditt pris på kanalpaketet.

 • 
 • Kommer mitt kanalpakets pris blir billigare/dyrare?

  Ditt kanalpakets månadskostnad kommer att stanna samma som tidigare. Kortavgiften som vi tidigare har separerat till en seperat rad kommer nu att inkluderas i Peruspaketti HD -kanalpakets pris. Alla Canal Digitals kanalpaket innehåller Peruspaketti HD -kanalpaket som ett grundpaket. 

 • 
 • Har jag alltid haft ett Peruspaketti HD -kanalpaket?

  Ja, Peruspaketti HD -kanalpaket ingår automatiskt i varje Canal Digitals kanalpaket som ett grundpaket. 

 • 
 • Kan jag ta bort Peruspaketti HD -kanalpaket?

  Nej. Peruspaketti HD -kanalpaket ingår i varje Canal Digitals kanalpaket som ett grundpaket. Detta innebär att det är tyvärr inte möjligt att ta bort Peruspaketti HD -kanalpaket från ditt kanalpaket.