MTV Estonia small 1140x641

Palaa asiakkaaksi Allentelle ja jatka kanavapakettisi katselua -vanhalla hinnalla!

Harmillista, että aiot jättää meidät! Toivomme tietysti, että muutat mielesi ja siksi meillä on sinulle hyvä tarjous! Me Allentella pyrimme aina kunnioittamaan sinun etuasi asiakkaana ja varmistamaan, että voit olla tyytyväinen tilaamaasi ja saamaasi palveluun.

Paljon viihdyttävää sisältöä vanhaan hintaan
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu yhtä edullisesti kuin ennenkin
Allente sovelluksen käyttö jopa neljällä laitteella samanaikaisesti
MTV Katsomo suoratoistopalvelut

Tiedotimme sinulle aiemmin uudistuksesta, jossa entinen C More -pakettisi muuttuu uudeksi MTV-paketiksi. Kerroimme, että mikäli C More -paketillasi on voimassaoleva määräaikainen sopimus tai etuhinta, tulee se paketin päivityksen yhteydessä poistumaan. Näin ei kuitenkaan tapahdu.

Muutokset pakettiuudistusten parissa olivat valtavia ja haastavia toteuttaa myös teknisesti, ja huomaamme nyt jälkikäteen, että kaikki osa-alueet eivät valitettavasti menneet ihan mutkattomasti toteutuksen osalta. Muutoksista huolimatta, aiomme jatkossakin tarjota paketillesi vanhan hinnan nykyisen sitovan sopimuskautesi päättymiseen asti.

Kanavapakettisi Allenten kautta

Tilausehdot:

Aiemman tilauksesi mukaiset kanavapaketit vanhoilla hinnoilla sopimuskautesi päättymiseen asti.
Tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan. Katso kulloinkin voimassaoleva hinnastomme täältä.

Tilausrekisteröinti tapahtuu asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, ja tilaus astuu voimaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tarjous on voimassa ainoastaan Allenten asiakkaille 30.10.2023 asti.