Web_May-Showtime-Collage-Fi-collage


SkyShowtime on nyt Paramount+-suosikkiesi uusi koti 


Oletko valmis viihtymään? Syyskuun 20. päivä Paramount+ muutti nimensä SkyShowtimeksi. Tämä tarkoittaa, että katsottavissasi on monet uudet menestyselokuvat ja sarjat – unohtamatta vanhoja suosikkeja kuten Yellowstone, Halo, Star Trek ja Dexter.

 

SkyShowtimesta näet parhaimmat ensi-iltaelokuvat. Lähde lentoon Tom Cruisen huippuleffan Mavericikin mukana! Vai kiinnostaako dinosaurukset ja Jurassic Park: Dominion leffa? Entäpä jännittävät hetket Nope-elokuvan parissa? Laaja kattaus hittielokuvia moneen makuun!

SkyShowtimen kautta näet uutuuselokuvat ja vanhat Paramount+-suosikit. Laaja kattaus huippusarjoja. Kriitikoiden ylistämän Yellowstonen kaikki viisi kautta katsottavissa! Uutuutena Drift - Partners in crime!

Toimintaa, draamaa ja dokumentteja – mutta myös paljon elokuvia ja sarjoja lapsille! Saisiko olla esimerkiksi Hurja jengi? Tai vaikkapa lasten ikisuosikki Ryhmä Hau? Mieletön määrä katsottavaa perheen pienimmille!

SkyShowtime 1 & 2

Uudet kanavat

Tykkäsitkö Paramount+ Movies ja Paramount+ Series -kanavista? Jos tykkäsit, olemme varmoja, että tulet pitämään myös SkyShowtime 1 ja SkyShowtime 2 -kanavista! Uudet kanavat korvaavat Paramount+-kanavat 20. syyskuuta alkaen ja löydät ne kanavapaikoilta 28 ja 29. Lisätietoa kanavista voit lukea tämän sivun alalaidassa olevasta ”Kysymykset ja vastaukset” -kohdasta.

Kysymykset ja vastaukset

  
 • Mitä Paramount+:n sisällöille tapahtuu?

  Vanhat tutut suosikit, kuten Yellowstone, Halo, The Offer, Yellowjackets, Star Trek, Dexter, Super Pumped: The Battle for Uber ja The First Lady ovat katsottavissa SkyShowtimen kautta. Löydät sisällöt helpoiten Allente-sovelluksesta. 

 • 
 • Miten voin katsoa sarjoja ja leffoja SkyShowtimesta?

  SkyShowtime kuuluu seuraaviin kanavapaketteihin: Standard ja Premium. Löydät SkyShowtien sisällöt helpoiten Allente-sovelluksesta. Etkö ole vielä kokeillut Allente-sovellusta? Se kuuluu tilaukseesi! Lue täältä lisää Allente-sovelluksesta: https://www.allente.fi/palvelut/suoratoisto/

   

 • 
 • Maksaako SkyShowtime jotakin ylimääräistä?

  SkyShowtime sisältyy seuraaviin Allenten paketteihin: Standard ja Premium. Jos sinulla on Basic-kanavapaketti, voit päivittää tilauksesi esimerkiksi Standard-pakettiin, josta näet SkyShowtimen sisällöt. Voit tehdä tämän helposti Allenten nettisivujen Omat sivut -osiossa.

 • 
 • Mistä löydän SkyShowtimen leffat ja sarjat?

  Löydät SkyShowtimen leffat ja sarjat Allente-sovelluksesta. Sinulla ei ole pääsyä SkyShowtimen omaan sovellukseen, ja siksi kaikki sisällöt löytyvät kätevästi Allente-sovelluksen kautta. Tv-kanavat Skyshowtime 1 ja SkyShowtime 2 löydät kanavapaikoilta 28 ja 29. Jos sinulla on internetiin yhdistetty digiboksi, voit katsoa leffoja ja sarjoja myös suoraan digiboksin kautta.

 • 
 • Mitä voin katsoa SkyShowtimesta?

  Paljon uutuuselokuvia, koukuttavia sarjoja ja sisältöä lapsille. SkyShowtime tarjoaa laajan kokoelman maailman huippustudioilta, kuten Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ ja Peacock.

 • 
 • Mitä voin katsoa SkyShowtime 1 ja SkyShowtime 2 -televisiokanavilta?

  20. syyskuuta Paramount+-kanavat korvataan kanavilla SkyShowtime 1 ja SkyShowtime 2. SkyShowtime 1 on Paramount Picturesin, Dreamworksin, Showtimen ja Peacockin ikonisten sarjojen ja leffojen uusi koti.

  SkyShowtime 1 -kanavalta näet uusimmat menestyselokuvat, alkuperäissarjat, dokumentit ja koko perheen suosikit. Kanava näkyy kanavapaikalla 28.

  SkyShowtime 2 -kanava näyttää sarjoja ja leffoja maailmankuuluilta elokuvastudioilta kuten Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ ja Sky. Istu alas ja nauti alkuperäissarjoista ja klassikoista! Kanava löytyy kanavapaikalta 29.

  HUOMIO! Onko sinulla nauhoituksia Paramount+ Movies- ja Paramount+ Series -kanavilta? Lue alta, mitä sinun tulee ottaa huomioon tallennuksiin liittyen.

 • 
 • Olen ajastanut nauhoituksia Paramount+ Movies- ja Paramount+ Series -kanavilta. Pitääkö minun tehdä jotakin?

  Kyllä. Etukäteen ajastetut tallennukset tulee ajastaa uudelleen. Suosittelemme, että katsot TV-oppaasta, mistä ja milloin haluamasi sisältö näkyy. Esimerkiksi sarja, jota on aiemmin näytetty Paramount+ Movies -kanavalla, voidaan nyt näyttää SkyShowtime 1 -kanavalla. Tässä tapauksessa sinun olisi luotava uusi tallennus SkyShowtime 1 -kanavan tiedoilla.