Allentelta saat parhaan TV-kokemuksen

Allenten tarina alkoi Canal Digitalin ja Viasatin yhdistymisestä. Nämä kaksi tuotemerkkiä ehtivät tarjota korkealaatuista TV-viihdettä suomalaisiin koteihin vuosien ajan. Allentelta saat kaiken suosikkiviihteesi yhdestä paikasta. Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja selkeämpää - ja myös parempaan hintaan!

Familie

Ensiluokkainen äänen- ja kuvanlaatu

TV-kokemus, joka koostuu upeasta valikoimasta viihdettä. TV-kokemus, joka toimitetaan terävällä äänen ja kuvanlaadulla - suoraan televisioosi, tabletillesi, matkapuhelimeesi tai tietokoneeseesi. Allenten avulla saat maailmanluokan TV-kokemuksen.

Se TV

Allente-sovelluksella viihde kulkee mukanasi

Allente-sovelluksen avulla et ole koskaan kaukana upeista TV-hetkistä. Sovelluksen avulla voit katsoa tilauksesi sisältöjä samanaikaisesti useilla laitteilla. Nauti urheilusta, elokuvista, sarjoista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun haluat - bussissa, junassa tai puutarhan lepotuolissa. Allente-sovellus on ilmainen, ja se on ladattavissa mobiililaitteille (iOS, Android), Apple TV 4:hen ja Samsung Smart TV:hen. Sovelluksella voit myös ladata elokuvia ja sarjoja mukaasi ja katsoa niitä myöhemmin ilman internetyhteyttä. Lataa Allente-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Dame slapper av med ipad

Olemme aina valmiina auttamaan!

Tiedämme, että ongelmia voi joskus syntyä , mutta älä huoli - ratkaisemme ongelmat yhdessä. Asiakaspalvelussamme sinua autetaan! Asiakaspalvelumme numero on 0207 699 000. Puhelun hinta sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta on 0,088 €/min + pvm. Palvelemme sinua arkisin klo: 8-20 ja lauantaisin klo: 8-16. Su suljettu. Kesäaikaan asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti: ma–pe: klo 8–18 la: suljettu su: suljettu

Dame sitter og jobber på pc