Allentelta saat parhaan TV-kokemuksen

Allentelta saat kaiken suosikkiviihteesi yhdestä paikasta. Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja selkeämpää - ja myös parempaan hintaan! Allenten kautta voit tilata satelliitti-tv:n tai kuitu-tv:n. Kuitu-tv on tarjolla niille asiakkaille, joille on asennettu yhteistyökumppanimme valokuituliittymä. Valittavanasi on laaja kattaus viihdettä ja urheilua.

waitroom_web_1300x1023

Tasokas äänen- ja kuvanlaatu

TV-kokemus, joka koostuu upeasta valikoimasta viihdettä. TV-kokemus, joka toimitetaan terävällä äänen ja kuvanlaadulla - suoraan televisioosi, tabletillesi, matkapuhelimeesi tai tietokoneeseesi. Allenten avulla saat maailmanluokan TV-kokemuksen.

footballfield_web_1300x1023

Allente-sovelluksella viihde kulkee mukanasi

Allente-sovelluksen avulla et ole koskaan kaukana upeista TV-hetkistä. Sovelluksen avulla voit katsoa tilauksesi sisältöjä samanaikaisesti useilla laitteilla. Nauti urheilusta, elokuvista, sarjoista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun haluat - bussissa, junassa tai puutarhan lepotuolissa. Allente-sovellus on ilmainen, ja se on ladattavissa mobiililaitteille (iOS, Android) ja Apple TV:lle. Lataa Allente-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Allente-sovellus on nyt ladattavissa LG:n tai Samsungin Smart-TV:lle. Voit ladata sovelluksen myös seuraaville Android-TV malleille: Sony, Philips, Toshiba. Löydät sovelluksen helposti Google Play-kaupasta tai TV:n omasta sovelluskaupasta.

streaming_FI

Olemme aina valmiina auttamaan!

Tiedämme, että ongelmia voi joskus syntyä , mutta älä huoli - ratkaisemme ongelmat yhdessä. Asiakaspalvelussamme sinua autetaan! Asiakaspalvelumme numero on 0207 699 000. Puhelun hinta sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta on 0,088 €/min + pvm.

Kundeservice