web_fi_summer_2880x650.jpg

Oletko valmis lomakauteen?

Kesä on vihdoin täällä ja se tuo mukanaan laiskoja päiviä päivänvarjon alla, ihania kesäiltoja mökillä tai kenties kauan odotetun matkan eteläisemmille leveysasteille? Mitä ikinä teetkin tänä kesänä, voit aina piristää päivääsi Allenten viihteellä!

Allente-sovelluksessa tarjolla sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja laaja valikoima TV-kanavia. Voit katsella sisältöjä jopa neljällä laitteella samanaikaisesti kaikkialla EU-/ETA-maissa! Tälle sivulle olemme koonneet parhaat suoratoistovinkkimme kaikkiin kesän seikkailuihin. Mukavaa kesää! 🌞

 

PS Etkö ole vielä aktivoinut Allente-sovellusta? Lue lisää alhaalta 👇

Taistelu Rautavaltaistuimesta alkaa! Supersuositun House of the Dragon -sarjan uusi kausi on täällä. Diplomatiaa, petoksia ja valtataisteluja täynnä oleva kausi seuraa, kuinka molemmat osapuolet kamppailevat vallasta ja selviytymisestä. Konflikti kärjistyy eeppiseen taisteluun, joka muuttaa valtakunnan kohtalon ja asettaa näyttämön tuleville tapahtumille.

Heather Morrisin bestseller-romaaniin pohjautuva The Tattooist of Auschwitz -sarja kertoo hyytävän tositarinan juutalaisvangista, jonka tehtäväksi annettin tunnistenumeroiden tatuoiminen muille vangeille Auschwitzin keskitysleirillä toisen maailmansodan aikaan. Tositapahtumiin perustuvan sarjan keskiössä on Lali Sokolovin (Jonah Hauer-King) uskomaton selviytymistarina ja kertomus toivosta ja rohkeudesta sekä pysäyttävä kuvaus yhdestä maailmanhistorian kammottavimmista ajanjaksoista.

MTV-alkuperäissarja Pahan väri käy läpi kolmen suomalaisen sarjamurhaajan järkyttäviä tekoja ja elämän vaiheita. Murhaajien kasvatusta ja perimää tutkivat lääkärit tuovat erilaisia näkemyksia mukaan rikoksia tarkastellessa. Yhdeksänosainen psykologinen rikostrilleri sukeltaa syvälle ihmismielen syövereihin, avartaen sen pelottavia ja pimeitä puolia ja hakee syitä raaoille teoille poikkeuksellisia mielentilatutkimuksia ja menetelmiä käyttäen.

Brittiläinen vakoilutrilleri osoittaa kuinka teknologia voi manipuloida todellisuutta, ja kuinka helposti raja totuuden ja fiktion välillä voi hämärtyä. Jännittävässä mysteerisarjassa entisen armeijan sotilaan Shaun Emeryn tuomio murhasta kumotaan virheellisten todistusten vuoksi, ja hän alkaa suunnitella elämäänsä uudelleen. Pian kaikki saa kuitenkin shokkikäänteen, kun uutta valvontakamerakuvaa tuli julki, ja hän joutuu jälleen taistelemaan vapaudestaan.

Guido Maria Breran romaaniin perustuva juonekas draamasarja sijoittuu Lontoon finanssimaailmaan, jossa pankkimaailman kovan luokan pelurit ovat valmiita tekemään mitä tahansa valtavien voittojen ja vallan saavuttamiseksi.

Viikkoarkistoon on koottu ohjelmia viimeisten seitsemän päivän ajalta, lajiteltuna kanavan mukaan. Siirry siis viikkoarkistoon, jos missasit lempiohjelmasi viikon aikana!

Allente-sovellus – lataa nyt

Allente-sovellus on oma sovelluksemme, joka sisältyy kaikkien asiakkaidemme tilauksiin. Allente -sovelluksen kautta voit katsella kanavapakettitilaukseesi kuuluvia sisältöjä ja voit ottaa kaiken viihteen mukaasi minne menetkin. Lataa sovellus kännykkääsi tai tabletille ja aloita katselu!

Trådløst bredbånd

Näin otat Allente-sovelluksen käyttöön

Olemme listanneet tähän helpot ohjeet, kuinka saat sovelluksen käyttöösi. Sinun tulee olla rekisteröitynyt Omille sivuille käyttäjäksi, voidaksesi nauttia sovelluksemme tarjonnasta.

  1. Siirry Omille sivuille ja rekisteröi uusi käyttäjä.
  2. Luo Allente-tilisi noudattamalla annettuja ohjeita. Valitsemaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa käytetään Allente-sovellukseen kirjautumiseen.
  3. Lataa Allente-sovellus matkapuhelimeesi tai tabletille App Storesta tai Google Play kaupasta. Voit myös katsella sisältöjä tietokoneen kautta osoitteessa tv.allente.fi tai ladata sovelluksen useille eri Smart TV -alustoille, Apple TV:lle ja Chromecast with Google TV:lle.
  4. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jonka juuri rekisteröit Omilla sivuilla.

Valmista! Nyt voit katsoa TV-kanavia ja tilaamaasi sisältöäsi ja nauttia kesästä huippuviihteen parissa 😎