Muutoksia Disneyn kanavatarjontaan

28. helmikuuta 2023 sopimuksemme Disneyn kanssa päättyy ja tähän liittyen Disneyn kanavat ja suoratoistosisältö poistuu Allenten tarjonnasta. Muutos koskee seuraavia kanavia: Disney Channel, Disney Junior ja Nat Geo Wild.

Yksi maailman arvostetuimmista dokumenttikanavista National Geographic, joka esittää näyttäviä ja korkealaatuisia dokumentteja, jatkaa kanavavalikoimassamme. Standard ja Premium paketit sisältävät myös useita muita suosittuja fakta- ja luontokanavia, kuten mm. Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, BBC Earth, Animal Planet and History HD.

Katso suosittuja, opettavaisia ​​ja viihdyttäviä ohjelmia kaiken ikäisille lapsille lastenkanaviltamme: Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr, Boomerang ja Cartoon Network. Paljon viihdettä koko perheelle tarjoaa myös SkyShowtime, Elisa Viihde Viaplay, C More ja HBO Max.

Kaikki Elisa Viihde Viaplayn sarjat ja elokuvat sisältyvät seuraaviin kanavapaketteihin: Basic, Standard ja Premium. Voit katsoa Elisa Viihde Viaplayn sarjoja Allente-sovelluksesta, mutta osa sisällöistä on katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplay-sovelluksesta. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi katsoaksesi kaikkia sisältöjä.

Tilaukseesi kuuluu aina Allenten suoratoistopalvelujen käyttö! Voit katsella huippuviihdettä missä ikinä haluatkin ja juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lataa sovellus mobiililaitteellesi, tietokoneellesi tai Smart-TV:llesi ja nauti!

Usein kysyttyä

  
 • Mitä tv-kanavia Allentelta poistuu?

  Disney Channel, Disney Junior ja Nat Geo Wild

  HUOM! National Geographic -kanava on edelleen osa tarjontaamme, eikä sitä lopeteta.  

 • 
 • Mitä suoratoistosisältöä poistuu?

  Disneyn suoratoistosisältö, joka on tällä hetkellä saatavilla Allenten sovelluksessa sekä digibokseillamme Allente 1, OnePlace ja entiset Viasat-boksitpoistetaan 28. helmikuuta. Samalla poistetaan kaikki Nat Geo Now -palvelun suoratoistosisältö, joka on tällä hetkellä saatavilla Allenten sovelluksessa, Allente 1 ja OnePlace digibokseilla. 

 • 
 • Mitä lastenohjelmia voin jatkossa katsoa?

  Tarjoamme mm. seuraavia lastenkanavia: Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr, Boomerang ja Cartoon Network.

  SkyShowtime ja Elisa Viihde Viaplay-palveluissa on myös paljon lastenelokuvia ja -sarjoja.

  Lisäksi vielä enemmän lapsille suunnattua sisältöä on saatavilla C Moren ja HBO Maxin kautta.

 • 
 • Mistä voin katsoa fakta- ja luontosisältöjä?

  Tarjoamme edelleen National Geographic -televisiokanavan. Lisäksi meillä on paljon muita televisiokanavia, jotka näyttävät luonto- ja faktaohjelmia. Esimerkiksi: Discovery Channel,  Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat  History, BBC Earth, Animal Planet ja History HD & History 2.

   

   

 • 
 • Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni näiden muutosten takia?

  Sopimusehtojemme mukaan Allentelle on oikeus muuttaa kanavapakettien sisältöjä ja kaikki peruutukset käsitellään normaalien sopimusehtojen mukaan. 

  Voit muuttaa TV-pakettiasi milloin tahansa, minkä teet helpoimmin Omien Sivujen kautta.*

  *Tämä ei koske sitovia määräaikaisia sopimuksia

 • 
 • Miksi poistatte nämä sisällöt?

  Tarkistamme jatkuvasti tarjontaamme ja olemme päättäneet olla jatkamatta nykyistä sopimustamme Disneyn kanssa jakelijana. Syynä on se, että viime vuosina olemme nähneet vähemmän asiakkaita katsomassa näitä kanavia ja niihin liittyvää suoratoistosisältöä.

  National Geographic -kanava on edelleen osa tarjontaamme, eikä sitä lopeteta.