Allente toivottaa sinut tervetulleeksi🎉

Tästä päivästä lähtien Canal Digital ja Viasat yhdistyvät ja uusi yhteinen nimemme on Allente. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan tilauksesi jatkuu kuten aiemminkin. Voit vain keskittyä nauttimaan tulevista uudistuksista!😃

Kaksi uutta nimeä tuotteissamme

Basic

Peruspaketti HD on nyt uudelta nimeltään Basic.

Multiroom

Vanha tuttu Canal Digital Premium on nyt nimeltään Multiroom. Katso TV:tä samanaikaisesti useassa huoneessa!

Allente-sovelluksella uusi ilme!

Uuden Allenten myötä myös mobiilisovelluksemme sai uuden ilmeen. Allente-sovelluksen voi ladata veloituksetta Android- ja iOS –mobiililaitteille niiden sovelluskaupasta.

Usein kysytyt kysymykset

Canal Digital + Viasat = Allente

  
 • Mikä on Allente?

  Canal Digitalin ja Viasat Consumerin yhdistyessä 13.4.2021 uusi yritys sai nimekseen Allente. Me olemme nyt Allente - me olemme All entertainment! Uuden nimen takana on halumme jatkaa laatusisällön ja -viihteen ylpeää laatuperintöämme, sekä täyttää myös jatkossa kaikki asiakkaillemme tehdyt laatulupaukset. 

  Pohjoismaalaiseen kulttuuriin kuuluu laadun arvostaminen – kaikilla elämän osa-alueilla. Arvostamme laatua asumisratkaisuissamme, rakkaudessamme talviurheilulajeihin ja jalkapalloon, ruoassa, perhe-arvoissamme, hymyissämme ja tunteissamme. Nämä arvot ohjaavat meitä myös siinä, millaisia TV-ratkaisuja etsimme.

  Voit lukea 13.4.2021 julkaistun lehdistötiedotteen tästä.

 • 
 • Mitä tarjoamillenne tuotteille nyt tapahtuu?

  Canal Digitalin asiakkaana tilauksesi tulee jatkumaan täysin samanlaisena kuin ennen. Myös kaikki laitteet – digiboksit, kaukosäätimet ja antennit – toimivat aivan kuten ennenkin.

Tilaukseesi liittyviä asioita

Laskutukseen liittyviä asioita

Omat sivut ja mobiilisovellus