Uutta katsottavaa:

BBC Nordic ja BBC Nordic+

 17. huhtikuuta lanseerataan upouusi BBC Nordic -televisiokanava, jonne on koottu kaikki BBC Britin ja BBC Earthin parhaat palat. Tämä on myös uuden BBC Nordic+ -suoratoistopalvelun ensi-ilta! Sieltä löydät paljon valikoitua sisältöä sekä lisää BBC Nordic -suosikkejasi juuri silloin, kun haluat.

BBC Nordic ja BBC Nordic+ sisältyvät Allenten Standard- ja Premium-kanavapaketteihin.

 

Uusi koti BBC-suosikeille

BBC Britin ja BBC Earthin parhaat sisällöt on nyt koottu uuteen paikkaan. BBC Nordic tarjoaa BBC:n suosikkeja, kuten Top Gear ja The Graham Norton Show. Voit katsoa myös upouusia Serengetin ja Live at the Apollo -kausia. BBC Nordic kuuluu Standard ja Premium kanavapaketteihin 17. huhtikuuta alkaen. Löydät sen kanavapaikalta 27 sekä Allente-sovelluksesta.

Enemmän BBC sisältöjä - juuri silloin kun haluat!

Uuden suoratoistopalvelun BBC Nordic+ avulla voit katsella entistä enemmän sarjoja ja ohjelmia, jotka keskittyvät muun muassa musiikkiin, taiteeseen, matkailuun ja historiaan. BBC Nordic+ -suoratoistopalvelu sisältyy Standard ja Premium kanavapaketteihin 17. huhtikuuta alkaen. Löydät kaiken sisällön Allente-sovelluksesta sekä Internetiin yhdistetyltä Allente 1 ja OnePlace digiboksilta.

BBC:n parhaimmistoa

 

Serengeti III

Pääsemme jälleen tutustumaan lumoavaan Serengetin kansallispuistoon ja sen fantastisiin eläimiin. Ensiesitys BBC Nordicissa ja BBC Nordic+:ssa 23. huhtikuuta.

Serengeti III
Top Gear säsong 33

Top Gear

Top Gear on viihdyttänyt ja kiinnostanut autoharrastajia jo yli 20 vuoden ajan ja tekee niin jatkossakin BBC Nordicissa ja BBC Nordic+:ssa. Älä missaa jaksoakaan tästä maailman mahtavimmasta auto-ohjelmasta!

Live at the Apollo

Lontoon legendaarisimmalla stand-up-lavalla nähdään niin uusia kuin vanhojakin koomikoita. Kauden 17 jaksot 1–4 ovat suoratoistettavissa BBC Nordic+:lla Allente-sovelluksessa 17. huhtikuuta alkaen. Loput seitsemän jaksoa näytetään BBC Nordic live-kanavalla sunnuntaisin 23. huhtikuuta alkaen.

Live at the Apollo
Louis Thereoux Interviews

Louis Thereoux Interviews

Toimittaja ja elokuvantekijä Louis Theroux on palannut uudella haastattelusarjalla, jossa hän pääsee aikamme mielenkiintoisimpien ihmisten ihon alle. Jaksot 1–3 ovat suoratoistettavissa BBC Nordic+:ssa Allente-sovelluksessa 17. huhtikuuta alkaen. Loput kuusi jaksoa näytetään BBC Nordic live-kanavalla maanantaisin 24. huhtikuuta alkaen.

Kysymyksiä ja vastauksia

  
 • Mihin kanavapaketteihin BBC Nordic ja BBC Nordic+ kuuluvat?

  Löydät BBC Nordic:in ja BBC Nordic+:n Allenten Standard ja Premium kanavapaketeista 17.4.2023 alkaen.

  BBC Nordic kanavat BBC Brit ja BBC Earth.

 • 
 • Mistä löydän BBC Nordic ja BBC Nordic+ sisällöt?

  BBC Nordin löytyy kanavapaikalta 27.

  Kaikki BBC Nordic+ -suoratoistopalvelun sisältö löytyy Allente-sovelluksesta 17. huhtikuuta alkaen. Jos sinulla on internetiin yhdistetty Allente 1 tai OnePlace digiboksi, voit katsella BBC Nordic+ sisältöä suoraan boksin kautta.

 • 
 • Maksaako BBC Nordic ja BBC Nordic+ jotain ylimääräistä?

  Ei. Kanavat kuuluvat tilaamaasi Standard tai Premium kanavapakettiin. Jos haluat päästä nauttimaan BBC Nordicin sisällöistä ja tilaat tällä hetkellä Basic pakettia, voit helposti muuttaa sen Omien sivujen kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 • 
 • Miten BBC Nordic ja BBC Nordic+ eroavat toisistaan?

  BBC Nordic on tv-kanava, joka kokoaa yhteen BBC Earthin ja BBC Britin parhaat sisällöt.

  BBC Nordic+ on suoratoistopalvelu, josta pääset nauttimaan entistä enemmän BBC Nordicissa näytettävää sisältöä sekä upouusia sarjoja ja ohjelmia, jotka keskittyvät muun muassa musiikkiin, taiteeseen, matkailuun ja historiaan. Täydellinen, jos et missannut äskettäin BBC Nordicissa lähetetyn jakson tai haluat katsoa jaksoja edellisiltä kausilta. BBC Nordic+ -palvelussa voit myös suoratoistaa eksklusiivista sisältöä, jota ei näytetä BBC Nordic -televisiokanavalla. Löydät kaiken BBC Nordic+:n sisällön Allente-sovelluksesta ja Internetiin yhdistetystä Allente 1- tai OnePlace-boksistasi.

 • 
 • Mitä tapahtuu BBC Brit ja BBC Earth kanaville?

  Televisiokanavat BBC Earth ja BBC Brit lopettavat toimintansa ja BBC Nordic korvaa nämä.

  BBC Nordic kokoaa yhteen molempien kanavien parhaat puolet ja löydät sieltä jatkossakin BBC-suosikkisi, kuten The Graham Norton Show, Top Gear, QI ja Life Below Zero.