Missing image
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

Discovery+ ja discovery+ Sport

Tilaa discovery+ nyt Allenten kautta!

Katso ensi-iltaelokuvat, sarjojen uusimmat jaksot sekä kokonaiset tuotantokaudet - aina ennen muita!
Paljon laadukasta premium-sisältöä
Ei irtisanomisaikaa
Ei erillistä laskua - laskutetaan Allenten laskulla
Discovery+
Discovery+
c 2021 Discovery Networks

Discovery+ tuo sinulle pääsyn laajaan valikoimaan korkealaatuista premium-sisältöä, ja voit katsoa suosikkisarjojesi uusimmat jaksot aina ennen muita!

Discovery+

Suosikkisarjojen ensi-illat ja uusimmat jaksot -aina ennen muita!
Paljon premium-sisältöä
Palkittuja BBC:n dokumentteja
Ei irtisanomisaikaa

Discovery+ Sport -tilaus tuo sinulle käyttöösi koko discovery+:n tarjonnan – 10 000 tuntia viihdettä, sekä pääsyn Eurosport Playerin tarjontaan, ja voit katsella rajattomasti KHL-lätkää, snookeria, tennistä ja talviurheilua suomeksi selostettuna.

Discovery+ Sport

Koko discovery+:n tarjonta – 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona
Palkittuja BBC:n dokumentteja, kuten Planeettamme Maa ja Sininen planeetta
Koko Eurosport Playerin tarjonta
TV-kanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 suoratoistona
Keskeiset tapahtumat suomeksi selostettuna

Tilaa Discovery+ tai discovery+ Sport Omilla sivuillasi tai soittamalla asiakaspalveluumme!

Asiakaspalvelun numero 020 769 90 00 (puhelun hinta 0,088 €/min). Perhe HD -asiakkaamme saavat discovery+-paketin edullisempaan hintaan.

Google Play butikk

Discovery+-sisältöjen katseleminen OnePlace-digiboksilla

Voit ladata discovery+-sovelluksen OnePlace-digiboksillesi, ja katsella rajattomasti discovery+-tilaukseesi kuuluvaa sisältöä. Löydät sovelluksen "sovellukset ja pelit"-valikosta. Kun olet rekisteröinyt discovery+-tilauksesi loppuun asti, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät linkin discovery+-tilisi rekisteröintiin. Sinun tulee rekisteröityä discovery+-käyttäjäksi ennen sovelluksen lataamista digiboksillesi. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään digiboksisi discovery+-sovellukseen. Voit katsella discovery+:n sisältöä myös mm. mobiililaitteilla, PC -/ Mac-tietokoneilla sekä Apple TV:llä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

  
 • Miten voin tehdä discovery+-tilauksen Allenten kautta?

  Voit tehdä tilauksen Omilla sivuillasi.

 • 
 • Miten saan discovery+-sovelluksen OnePlace-digiboksilleni?

  Discovery+:n katselemiseen digiboksilla, tarvitset OnePlace-digiboksin. OnePlacelle on mahdollista ladata pelejä ja sovelluksia Google Play -kaupasta.

  Ennen katselun aloittamista sinun tulee rekisteröidä discovery+-käyttäjätilisi. Huom! Discovery+-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät ole automaattisesti samat kuin Allentella, ellet itse valitse niin. 

  Kun olet rekisteröinyt discovery+-käyttäjätunnuksesi, kirjoita digiboksisi "Sovellukset ja pelit" -kohtaan "discovery+", ja lataa sen jälkeen discovery+-sovellus digiboksillesi. Kirjaudu sisään seuraten TV:n näytöllä näkyviä ohjeita.

  Jos olet tehnyt discovery+-tilauksen Allenten verkkosivujen kautta, löydät tilauksesi Omilta sivultasi. Omilta sivuilta löydät myös linkin discovery+:n rekisteröintiin. 

 • 
 • Voinko katsella discovery+:a usealla eri laitteella?

  Kyllä, ja se on todella helppoa: Lataa valitsemallesi laitteelle discovery+-sovellus. Kun olet ladannut sovelluksen laitteellesi, kirjaudu sisään sovellukseen rekisteröimisen yhteydessä valitsemallasi käyttäjänimellä ja salasanalla.

  Allente-tilaajana voit katsella discovery+-sisältöä myös OnePlace-digiboksisi kautta.

 • 
 • Miten voin rekisteröidä discovery+-tilin?

  Kun olet tehnyt discovery+-tilauksen, saat sähköpostiisi ohjeet rekisteröitymiseen sekä linkin rekisteröitymissivulle. Löydät linkin rekisteröintiin myös Omilta sivuiltasi.

  Klikattuasi rekisteröitymislinkkiä, seuraa sivuilla näkyviä ohjeita.

  Voit asentaa discovery+-sovelluksen OnePlace-digiboksillesi lataamalla sovelluksen "Sovellukset ja pelit"-kohdasta.

 • 
 • Miksi minun tulisi tehdä discovery+-tilaus Allenten kautta? Enkö voi tehdä sitä discovery+:n sivujen kautta?

  Kun teet discovery+-tilauksesi Allenten kautta, voit maksaa discovery+-tilauksesi kätevästi Allentelta saamallasi laskulla, etkä vastaanota kahta erillistä laskua.

 • 
 • En löydä "Sovellukset ja pelit"-kohtaa tai discovery+-sovellusta digiboksiltani

  Mikäli haluat katsella discovery+:n sisältöä digiboksisi kautta, tarvitset siihen uusimman digiboksimme (OnePlace). Jos sinulla on vanhempi, kuin vuoden 2018 digiboksi, siihen ei ole mahdollista ladata discovery+-sovellusta.

  Mikäli haluat tarkistaa digiboksisi laitetiedot, löydät yleiskatsauksen tilaamiisi tuotteisiin ja laitteisiin Omilta sivuiltasi.

 • 
 • Miten saan vastauksen discovery+-sisältöä koskeviin kysymyksiin?

  Mikäli sinulla on kysymyksiä discovery+:n käyttöä tai sisältöä koskien, otathan ystävällisesti yhteyttä discovery+:n asiakaspalveluun.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen Allenten kautta tekemääsi discovery+-tilaukseen tai laskutukseen, voit olla yhteydessä suoraan Allenten asiakaspalveluun.