Miten käytän Elisa Viihde Viaplayta?

Näin aktivoit uuden Viaplay -käyttäjätilisi:

  1. Mene tietokoneella tai puhelimen selaimella osoitteeseen signup.viaplay.fi
  2. Valitse "Palveluntarjoaja" kohdasta Allente 
  3. Anna asiakasnumerosi (löydät asiakasnumeron Omilta sivuilta tai vastaanottamistasi laskuista), anna myös postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, klikkaa  "Jatka". Huom! Anna sama postinumero ja sähköpostiosoite joiden avulla olet rekisteröinyt Allentelle.
  4. Valitse haluamasi käyttäjätunnus ja salasana Viaplay -tilillesi. Voit halutessasi käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin joita käytät Allenten sivuilla.
  5. Valmista! Nyt voit katsella tilaukseesi kuuluvaa sisältöä Viaplayssa! Mikäli sinulla on OnePlace tai Allente1 digiboksi, voit ladata sovelluksen kohdasta Sovellukset & Pelit.

* Voit ladata Viaplayn myös televisiosi sovelluskaupasta tai Apple TV:lle App Storesta. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi salasana. Voit myös käyttää 4-merkkistä koodia sisäänkirjautumiseen. Tällöin sinun tulee mennä toisella laitteella osoitteeseen viaplay.fi/activate ja syöttää näytöllä näkyvä koodi sille osoitettuun kenttään ja kirjautua sisään tilillesi. Näin televisiosikin sovellus on automaattisesti sisäänkirjattuna.