Mikä on Tietosuojailmoitus?

Olemme päivittäneet tietosuojailmoituksemme.

Haluamme jatkuvasti kehittää, uudistaa ja parantaa tuotteitamme ja palvelujamme. Olemme siksi päivittäneet tietosuojailmoituksemme kertomaan mahdollisimman selvästi, mitä tietoja keräämme, miten keräämme ne ja mihin käytämme niitä. Ilmoituksessa kerrotaan myös, miten suojaamme asiakkaidemme oikeuksia ja noudatamme henkilötietolain säännöksiä.

Pääset lukemaan päivitetyn tietosuojailmoituksen täältä.

Miksi tietosuojailmoitusta on päivitetty?
Tilauksesi myötä saamiesi palvelujen määrä kasvaa jatkuvasti. Yksi uusista palveluistamme on suoratoistopalvelumme, jota voit käyttää digiboksilla, tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Koimme tärkeäksi päivittää tietosuojailmoituksemme kattamaan myös uusimmat palvelumme.

Oliko edellinen tietosuojakäytäntö vanhentunut?
Tekniikka, palvelut ja tuotteet kehittyvät nopeasti, mikä luo monia uusia mahdollisuuksia. Palvelutarjontamme on kasvanut, ja nykyään osana sitä ovat myös suoratoistopalvelut, joiden puitteissa käytämme henkilökohtaisia tietoja eri tavalla kuin aiemmin. Tämän vuoksi meidän on tarpeen päivittää säännöllisesti myös tietosuojailmoitustamme, jossa kuvataan, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietoja.

Mitä tämä merkitsee minulle asiakkaana?
Tietosuojailmoitustamme on päivitetty niin, että se kattaa uusimmatkin palvelut, esimerkiksi tilaukseesi sisältyvän suoratoiston. Päivityksen myötä saat tärkeää tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme, miten keräämme ne ja mihin niitä käytetään sekä miten suojaamme asiakkaidemme oikeuksia ja noudatamme henkilötietolain säännöksiä.

Mitä Allente tekee keräämillään tiedoilla?
Keräämme ja tallennamme tietojasi pääasiassa siksi, että pystyisimme hallinnoimaan asiakassuhdettasi ja toimittamaan sinulle palvelut, jotka olet tilannut. Koska haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän ja merkityksekkään asiakaskokemuksen, käytämme keräämiämme tietoja palvelujemme parantamiseen ja mukauttamiseen. Perustuen TV:n katseluhistoriaasi, pystymme tarjoamaan sinulle personoituja katseluvinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään helpommin TV-ohjelmia, elokuvia ja sarjoja, joista pidät.

Tietoja keräämällä pystymme myös varmistamaan, että palvelumme toimivat aina toivotulla tavalla ja laadukkaasti kaikilla ruuduilla, joilta katselet sisältöä. Luomme tilastoja ja kartoitamme trendejä, jotta voimme kehittää, uudistaa ja parantaa palvelutarjontaamme, tarjota asiakkaillemme heidän haluamansa ohjelmasisällöt ja välittää tiedon niistä myös sisällöntoimittajillemme.

Tiedot, joita sinulta keräämme, auttavat meitä viestimään sinulle paremmin ja kohdennetummin uusista sisällöistä, tuotteista ja palveluista.

Liittyykö päivitys tulevaan EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR)?
Allente päivittää tietosuojakäytäntöään, koska olemme kehittäneet uusia palveluja. Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja luonnollisesti aina sovellettavan lainsäädännön mukaan.