Sain muistutuslaskun maksetusta laskusta, mitä teen?

Suorituksen siirtyminen pankista toiseen vie normaalisti 2-5 pankkipäivää. Jos olet maksanut edellisen laskusi juuri ennen tämän laskun päivämäärää tai sen jälkeen, ei suorituksesi ole ehtinyt kirjautua kyseiseen laskuun. Laskussa huomioidaan Allentelle kirjautuneet maksusuoritukset laskun päivämäärään saakka.

Jos et ole käyttänyt oikeaa viitenumeroa, suoritustasi ei välttämättä ole voitu kohdistaa ajallaan oikealle laskulle. HUOM: Käytä siis aina kyseisellä laskulla mainittua viitenumeroa.

Muistutuslaskun muodostuessa seuraavan laskutuskauden laskua ei lähetetä, vaan se siirtyy automaattisesti seuraavan kuun laskulle. Muistutuslaskusta johtuen samaan laskuun tulee siis kahden kuukauden tilausmaksut. Voit nyt maksaa normaalin kuukausimaksusi eräpäivään mennessä käyttäen muistutuslaskussa näkyviä maksutietoja (- muistutusmaksu 5eur) ja säilyttää laskutusrytmisi ennallaan.

Tai voit jättää kyseisen muistutuslaskun huomiotta ja maksaa seuraavassa kuussa laskutettavat kahden kuukauden katselumaksut.