Kevään aikana julkaisemme uutta sisältöä! 

Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan houkuttelevia TV- ja suoratoistopaketteja. Haluamme tarjontaamme sisältöä, jota asiakkaamme todella arvostavat ja katsovat. Siksi arvioimme jatkuvasti sekä kanaviamme että suoratoistosisältöämme. Tämä tarkoittaa, että kevään aikana korvaamme uudella sisällöllä kanavat, joita näemme harvojen asiakkaiden katsovan. Julkaisemme jo 18. maaliskuuta uutta kansainvälistä sisältöä , TV- kanavat Mezzo ja Moonbug tulevat osaksi Standard- ja Premium- paketteja. Lisäksi täydennämme äskettäin lanseerattua Love Nature -kanavaa mielenkiintoisten dokumenttien kirjastolla. 

Uusi OUTflix suoratoistopalvelu lanseerataan 7. toukokuuta.

Mezzo 

Lanseeraamme TV-kanava Mezzo Liven, jonka löydät  kanavapaikalta 75 ja lisäksi suoratoistokanavana Allente-sovelluksessa. Klassista musiikkia musiikkifestivaalien muodossa eri puolilta maailmaa, tämän vuoden jazztapahtumia ja konsertteja mm. Pariisin oopperasta, Milanon La Scalasta ja New Yorkin Metropolitan Operasta. Pääset myös katsomaan sisältöjä viikkoarkistosta Mezzo Live -kanavalta Allente 1:n ja OnePlacen sekä Allente-sovelluksen kautta. 

imageo9n4q.png

 

Moonbug 

 

Moonbug on maailmanlaajuinen viihdejätti, joka edustaa korkealaatuista sisältöä, iloa ja oppimista lapsille kaikkialla maailmassa. Moonbugin ohjelmat ovat täynnä laulua ja naurua esikouluikäisille, kuten CoComelon (tuttu brändi YouTubesta), Blippi ja Little Baby Bum.  Ohjelmat seuraavat lasten päivärytmiä, rauhallisempaa sisältöä aamulla ja aktiivisuutta myöhemmin päivällä. Sisältö on pääosin animoitua ja ilman dialogia, mutta tarjonnassa myös suomenkielelle dubattua sisältöä. 

Moonbug on TV-kanava, jonka löydät kanavapaikalla 84, sekä suoratoistettavana kanavana Allente-sovelluksesta. Saat myös pääsyn uuteen suoratoistosisältöön Moonbugin lastenohjelmien kirjaston muodossa. Ohjelmakirjaston sisältöihin pääset käsiksi Allente-sovelluksen tai Allente 1:n ja OnePlacen boksiemme kautta. 

imagebp45p.png 

 

Love Nature 

 

Tammikuun alussa lanseerasimme  TV-kanavan Love Nature.  Nyt lanseeraamme myös Love Naturen suoratoistosisällön, joka löytyy Allente-sovelluksesta sekä Allente 1- ja OnePlace-bokseilla. Kirjasto on täynnä henkeäsalpaavia dokumentteja ja sarjoja, jotka keskittyvät eläimiin ja luontoon eri puolilta maailmaa. Valmistaudu tutkimaan ja arvostamaan planeettamme kauneutta ja ihmettä enemmän kuin koskaan ennen. Tarjonnasta löytyy laatuohjelmia kuten Gladiators, Becoming Orangutang, My Best Friend’s an Animal ja Secrets of the Enchanted Fores. Love Naturen tarjonta sisältyy Standard- ja Premium- paketteihimme.  

image7qmfi.png

 

byNonStop

Lisää katsottavaa suoratoistopalveluun kaikille asiakkaillemme.

NonStop-suoratoistopalvelu sisältää huolella valittuja elokuvia todellisille elokuvan harrastajalle.

Tutustu kriitikoiden ylistämien festivaalisuosikkien, mukaansatempaavien dokumenttien ja hermoja raastavien trillereiden maailmaan, jotka kaikki on nyt koottu yhteen paikkaan. Elokuvia, jotka jättävät vaikutuksen, luovat pohdiskelua ja avaavat uusia näköaloja. Löydät laadukkaita elokuvia, kuten Lost Highway, The Biggest little farm ja Things to come. Elokuvaluetteloa päivitetään viikoittain, jotta jokaiselle viikonlopulle on tarjolla uutta katsottavaa. Viikottain kuusi uutta elokuvaa saa ensi-iltansa ja yhtä monta poistuu palvelusta. Tämä tarkoittaa yhteensä yli 300 elokuvaa vuodessa.

imageztrgd.png

 

OUTflix

OUTflix on suuri kansainvälinen LGBTQI-suoratoistopalvelu, jossa on sekoitus sarjoja ja dokumentteja, jotka on tehty LGBTQI-yhteisölle. Paljon komediaa, draamaa, drag-viihdettä, tosi-tv:tä ja stand up -komediaa.

Sisältö on katsottavissa Allente-sovelluksen tai Allente 1- tai OnePlace-digiboksien kautta. 

Voit tilata tämän palvelun 7. toukokuuta alkaen Omien sivujen tai asiakaspalvelumme kautta.

Paketin hinta 3,90€/kk.

imageui6wg.png

Huom. 

 2.5. alkaen History ja History2 kanavat poistuvat satelliitti-tv:n valikoimastamme  (Basic- , Standard- ja Premium-paketit). Standard- ja Premium-pakettien tilaajat voivat kuitenkaan jatkaa näiden kanavien katselua Allente-sovelluksen kautta sekä internetiin yhdistetyillä Allente 1- ja OnePlace-digibokseilla

History kanavan tilalle Basic- pakettiin lisäämme Viasat History kanavan 2.5. alkaen. Kanavalla seurataan kulttuuridokumentteja sekä perehdytään menneisyyden salaisuuksiin historiaohjelmien matkassa.