Se TV uten nett

Lataa elokuvia ja sarjoja mukaasi!

Loma tai matka edessä kokonaan ilman internet-yhteyttä, tai heikon internet-yhteyden varassa? Ei huolta! Nyt voit ladata leffoja ja sarjoja puhelimellesi tai tabletillesi ja katsoa niitä reissatessasi. Tuhansia elokuvia sekä sarjoja, lastenohjelmia perheen pienemmille ja laadukkaita sarjoja aikuisille. Huippuviihdettä automatkoille, lentokoneeseen tai mökille!

Lataa videoita ja sarjoja...
kun sinulla ei ole internet-yhteyttä
jos sinulla on heikko tai pätkivä internet-yhteys
kun et halua tuhlata puhelimesi rajallista datapakettia
kun haluat varmistaa elokuvien ja sarjojen saatavuuden kaikissa tilanteissa
Se Direkte-TV i Canal Digital sin strømmetjeneste

Leffa aina saatavilla

Matkustaessasi, lomaillessasi tai työmatkalla. Tilanteita, kun olet väsynyt tarkistamaan sähköpostejasi tai surffailemaan netissä, ja joissa toivot, että sinulla olisi hyvä elokuva tai lempisarjasi taskussasi. Kuvittele miten mahtava katselukokemus, riippumatta siitä missä olet!

Sommer er underholdning med Canal Digital

Lataa ennen lähtöä

Sinulla tulee olla toimiva internet-yhteys, että pääset lataamaan sisältöä. Kun olet ladannut ohjelmia tai sarjoja mukaasi, pystyt katsomaan niitä missä vain etkä tarvitse katseluun internet-yhteyttä.

Far og sønn sommer

Ladattava sisältö

Sisältö kuuluu kaikille Perhe HD- ja C More -pakettilaisille. Ladattavissa mm. elokuvia ja sarjoja sekä monipuolisia lastenohjelmia.

Miten lataat sisältöjä mukaasi?

Ladataksesi ohjelmia puhelimellesi tai tabletillesi, sinulla tulee olla Canal Digital -sovellus. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen sovelluskaupasta (Android ja Apple). Ohjelmien lataaminen: 1. Avaa Canal Digital -sovellus 2. Valitse valikon oikeasta alakulmasta "Lisää" 3. Valitse valikosta "Saatavilla offline-tilassa" 4. Valitse mitä haluat katsoa ja paina latauskuvaketta 5. Lataus alkaa 6. Lataamasi sisällön näet valitsemalla oikeasta alakulmasta ”Lisää” ja ”Omat lataukseni”

Ladattavissa: Esimerkkejä ladattavasta sisällöstä

Valikoimistamme löytyy katsottavaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä esimerkkejä:

Suoratoistopalvelun käyttöönotto 1-2-3

Suoratoistosovellus sisältyy kaikkiin kanavapaketteihin veloituksetta. Lataa sovellus tablettiisi ja älypuhelimeesi sovelluskaupastasi.

Suoratoistopalvelut ovat saatavilla myös digiboksin kautta. Kytke digiboksisi internetiin ja nauti huippusisällöstä.

Voit katsoa suoratoiston sisältöjä tietokoneesi Internet-selaimella.