Produktbilde av OnePlace

OnePlace UHD -digiboksi

Mullistavin digiboksimme koskaan. OnePlace tuo sinulle sellaisen TV-elämyksen kuin haluat, missä ja milloin haluat. Kaikki yhdessä paikassa kokonaan uudenlaisessa käyttökokemuksessa: TV, elokuvat ja sarjat joita katselet juuri niin kuin haluat sekä sovellukset ja pelit Google Play Kaupasta.

  • Kaikki yhdessä paikassa: TV sekä suoratoistopalvelut joita voit katsoa kun itse haluat
  • Android TV: lataa sovelluksia ja pelejä Google Play Kaupasta
  • Löydä sisältöä helposti puhehaulla
  • Bluetooth-kaukosäädin
  • 4K-valmius
  • Sisäänrakennettu Chromecast
  • 3 samanaikaista tallennusta (kovalevyllä varustelluissa digibokseissa)

OnePlace UHD-digiboksi 

Uusin digiboksimme luo täysin uudenlaisen TV-elämyksen missä kaikki löytyy yhdestä paikasta: TV, elokuva ja sarjat suoratoistomahdollisuudella sekä huikea tarjonta pelejä ja sovelluksia Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. 

Helpompi löytää katseltavaa

TV, elokuvien ja sarjojen suoratoisto, ohjelma-arkistot, nauhoitukset, pelit ja sovellukset koottuna yhteen paikkaan mistä näet helposti kaiken mistä valita katsottavaa.

Löydä nopeammin puhehaulla

OnePlacella voit etsiä sisältö kaikesta saatavilla olevasta. Paina kaukosäätimen Voice-painiketta käyttääksesi puhehakua ja löydä haluamasi sisältö.

Bluetooth-kaukosäädin

Kaukosäädin yhdistyy OnePlaceen Bluetoothilla: tämän ansiosta kaukosäädin ei vaadi toimiakseen näköyhteyttä OnePlaceen eli voit asettaa sen melkein minne vaan.

Älykkäitä suosituksia

Mitä enemmän käytät OnePlacea, sitä paremmin se tuntee sinut. Allente työskentelee jatkuvasti tarjotakseen sinulle parhaita mahdollisia TV- ja elokuvasuosituksia.

Sisäänrakennettu Chromecast

OnePlace on myös toimiva Chromecast-vastaanotin. Et tarvitse mitään muuta yhdistääksesi mobiililaitteesi tai tietokoneesi televisioosi: jaa videoita, kuvia ja musiikkia suoraan isolle ruudullesi.

Katso TV:tä missä ja milloin haluat

Aloita elokuvan katselu OnePlacella ja jatka katselua riippumatossa, autossa tai mökillä. Suoratoistopalvelumme mahdollistaa tilaukseesi kuuluvan sisällön katselun missä vain haluat.

Google, Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tuotemerkkejä.