Takaisin

V sport 24,90,- kk

V sport -paketilla saat valtavan määrän huippu-urheilua katsottavaksesi. Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, MM-karsinnat, sekä jääkiekon NHL. Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia, moottoriurheilua ja syksystä 2021 alkaen myös UEFA Eurooppa- ja Konferenssiliigan. V sport jalkapallo ja V sport jääkiekko -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.

V sport -kanavapakettiin kuuluvaa sisältöä voit katsella myös kaikilla mobiililaitteillasi ja saat käyttöösi veloituksetta myös Viaplay-sovelluksen!

  • Seuratuimmat jalkapallosarjat ja maailman parhaat jääkiekkoliigat
  • HD-lähetykset ja kattavat studio-osuudet
  • Katsottavissa myös Allenten mobiilisovelluksella – missä, ja milloin haluat!
  • Viaplay-sovellus veloituksetta!

Kanavat

V sport ultra HD

V sport premium HD (F)

Viasat Sport Premium HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

V sport 1 HD (F)

Viasat Sport HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

Viasat Golf HD

Viasat Golf HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

V sport+ Suomi HD

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista.Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport 2 Suomi

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

V sport football HD (F)

Lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

V sport 1 Suomi

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

V sport vinter HD (F)

Lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä internetiin yhdistetyllä OnePlace-digiboksilla.

V sport live 1

V sport live 2

V sport live 3

V sport live 4

V sport live 5

Näet kaikkea tätä:

Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
© Viasat

Kaikki parhaat jalkapalloliigat

Huippujalkapalloa Euroopasta: Englannin Valioliiga, Championship, Liigacup ja FA Cup, Saksan Bundesliiga, UEFA Eurooppa- ja Konferenssiliiga, sekä MM-karsinnat.

Maailman parasta jääkiekkoa

V sport -paketin tilaajana voit katsella suorana NHL -otteluita aina Stanley Cup -finaaliin asti.

Golfia, NFL-otteluita, koripalloa ja paljon muuta!

V sport -paketilla näet myös paljon muuta huippu-urheilua, kuten golfia, amerikkalaisen jalkapallon NFL:ää, koripalloa ja moottoriurheilua ja lukuisia muita lajeja.

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Allente-mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.