smaller_Cmore_maaliskuu_QUIDPROQUO_16x9
Takaisin

C More 9,90,-

kk

Ajankohtaisia uutuussarjoja ja -elokuvia - ja aina ilman mainoskatkoja! Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa. C More tilaajat pääsevät nauttimaan kansainvälisistä uutuussarjoista, sekä skandinaavisista laatusarjoista. C More -kanavapaketti sisältää myös paljon korkealaatuista lastensisältöä.

  • Ei urheilua
  • Uutuuselokuvat ja menestyssarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan
  • Käytössäsi C Moren -viihdekirjasto sarjoineen ja leffoineen

Kanavat

C More Juniori

Lasten ikioma kanava. C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

C More First HD

Kaikki uusimmat elokuvat. C More First HD tuo kotiisi täydelliset värit, ylivertaisen terävyyden ja ennennäkemättömän selkeät yksityiskohdat. C More First HD on uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First HD lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja.

C More Hits HD

Uutuuselokuvia ja klassikoita teräväpiirtona. C More Hits HD esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja. C More Hits -kanavan teräväpiirtoversio jakaa taajuuden erään toisessa Pohjoismaassa näkyvän kanavan kanssa. Kun tällä kanavalla on ohjelmaa (yleensä viikonloppuisin), C More Hits HD -kanavalla on meillä lähetystauko. Kanavan ohjelmistoa voi näinä hetkinä kuitenkin katsella peruskuvanlaadulla C More Hits SD -kanavalta kanavapaikalla 36.

C More Series HD

Laatusarjojen uusimmat kaudet HD:na, jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa. C More Series HD näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja.

C More Stars HD

Toimintaa ja romantiikkaa. C More Stars -kanavalla esitetään uutuuselokuvia ja klassikoita. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä, seikkailua sekä koskettavia draamoja ja romanttisia komedioita. Katso suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.

SF-kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

Streaming

C More Play

C Moren ohjelmakirjasto sisältäen laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja.

Parhaat elokuvat ja puhutuimmat uutuussarjat

kuolemanloukku
Elokuvia joka lähtöön!

Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset rentouttavaa elokuvailtaa varten! C Moren elokuvakanavat marssittavat ruutuun niin uusimmat Hollywood-kassamagneetit kuin laadukkaat pohjoismaiset elokuvat. Lisää elokuvia löydät C More -ohjelmakirjastosta.

gangs of london
Sarjoja parhaaseen katseluaikaan

C More Series HD näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö! Sarjojen uusimmat jaksot näet jopa samanaikaisesti USA:n ensiesityksen kanssa.

Paavo Pesusieni C Moressa
C More -ohjelmakirjasto digiboksissa ja mobiilissa

C More -pakettiin sisältyy aina myös C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista, jotka ovat käytössäsi silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Kirjasto sisältää kanavilla nyt esityksessä olevien ohjelmien lisäksi runsaasti elokuvia ja sarjoa, jotka ovat katsottavissa vain C More -kirjastosta.

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Allente-mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.