memory_web_cmore
Takaisin

C More 9,90,-

kk

Ajankohtaisia uutuussarjoja ja -elokuvia - ja aina ilman mainoskatkoja! Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa. C More tilaajat pääsevät nauttimaan kansainvälisistä uutuussarjoista, sekä skandinaavisista laatusarjoista. C More -kanavapaketti sisältää myös paljon korkealaatuista lastensisältöä.

  • Ei urheilua
  • Uutuuselokuvat ja menestyssarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan
  • Käytössäsi C Moren -viihdekirjasto sarjoineen ja leffoineen

Kanavat

C More Juniori

Lasten ikioma kanava. C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

MTV Aitio HD

MTV Aitio – Kotimaisia alkuperäissarjoja, ensi-iltaelokuvia, uutuuselokuvia ja sarjoja

MTV Viihde HD

MTV Viihde – uutuuselokuvia, laatusarjojen uusimmat kaudet, suosikkielokuvia ja klassikoita.

SF-kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

Streaming

C More Play

C Moren ohjelmakirjasto sisältäen laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja.

(NEW) VOD - C More Play - all

(NEW) VOD - C More Play - all

Parhaat elokuvat ja puhutuimmat uutuussarjat

worstperson_web_cmore
Elokuvia joka lähtöön!

Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset rentouttavaa elokuvailtaa varten! C Moren elokuvakanavat marssittavat ruutuun niin uusimmat Hollywood-kassamagneetit kuin laadukkaat pohjoismaiset elokuvat. Lisää elokuvia löydät C More -ohjelmakirjastosta.

adulter_web_cmore
Sarjoja parhaaseen katseluaikaan

Sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö! Kanavilla näet kansainvälisten sarjojen lisäksi myös kotimaisia alkuperäissarjoja. Sarjojen uusimmat jaksot näet jopa samanaikaisesti USA:n ensiesityksen kanssa.

Paavo Pesusieni C Moressa
C More -ohjelmakirjasto digiboksissa ja mobiilissa

C More -pakettiin sisältyy aina myös C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista, jotka ovat käytössäsi silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Kirjasto sisältää kanavilla nyt esityksessä olevien ohjelmien lisäksi runsaasti elokuvia ja sarjoa, jotka ovat katsottavissa vain C More -kirjastosta.