adulter_web_cmore
Takaisin

C More Total+ 44,95,-

kk

C More Total+ on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total+ -paketti sisältää kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat sekä seuratuimmat urheilulähetykset. C More Total+ vie sinut keskelle toimintaa.

  • Runsaasti huippu-urheilua: mm. Kotimaisen jääkiekon liiga ja Mestis, SHL, Rallin MM-sarja, jalkapallon Mestarien liiga, Italian Serie A, amerikkalaisen jalkapallon NFL ja yleisurheilun Timanttiliiga
  • Runsaasti ajankohtaisia uutuuselokuvia ja -sarjoja
  • Kotimaiset alkuperäissarjat
  • Paljon suoratoistosisältöä: katso milloin ja missä haluat!

Kanavat

C More Juniori

Lasten ikioma kanava. C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

MTV Aitio HD

MTV Aitio – Kotimaisia alkuperäissarjoja, ensi-iltaelokuvia, uutuuselokuvia ja sarjoja

MTV Viihde HD

MTV Viihde – uutuuselokuvia, laatusarjojen uusimmat kaudet, suosikkielokuvia ja klassikoita.

SF-kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

C More MAX HD

Urheilua moneen makuun C More Max HD tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat jääkiekon Mestis ja SHL, jalkapallon Mestarien liiga, Italian Serie A, ralli ja yleisurheilun Timanttiliiga.

C More Sport 1 HD

Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

C More Sport 2 HD

Toinen C More -kanava huippu-urheilulle. C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

C More Max 2

C More Max 2 on monipuolinen kattaus urheilua ja uutisia. Kanavalla nähdään mm. parhaita paloja Liiga-otteluista ja rallin MM-sarjasta sekä MTV Uutiset Live kertoo päivän kiinnostavimmat uutiset.

Liiga 1

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 2

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 3

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 4

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 5

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 6

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Liiga 7

Suorat lähetykset Liiga-peleistä.

Streaming

C More Play

C Moren ohjelmakirjasto sisältäen laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja.

(NEW) VOD - C More Play - all

(NEW) VOD - C More Play - all

Valtava annos viihdettä ja urheilua

sdfsfs
NFL C Moressa
Suosikkilajit samassa paketissa

C More Total+ on todellinen superpaketti intohimoisille urheilufaneille. Yhdessä paketissa saat jalkapallon Mestarien liigan, Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Portugalin Primeira liigan, jääkiekon liigan ja Mestiksen sekä SHL:n, yleisurheilun Timanttiliigan, amerikkalaisen jalkapallon NFL:n, tennistä sekä raveja. Lisäksi näet moottoriurheilua rallin MM-sarjan kaikki erikoiskokeet suorina lähetyksinä.

kuolemanloukku
Menestyselokuvat ja puhutuimmat uutuussarjat

C More Total+ -paketin C More -kanavat tarjoavat Hollywoodin suurimmat kassamagneettielokuvat ja palkitut laatusarjat. Näet myös huikean määrän kotimaisia alkuperäissarjoja! Lisäksi käytössäsi on C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista.

Palomies Sami C Moressa
Lastenohjelmia läpi päivän

C More Total+ - paketista kaikenikäiset lapset löytävät omat suosikkinsa. Rakastetut klassikot, täysin uudet suosikkisarjat ja kotimaiset uutuudet ovat taatusti turvallista katsottavaa ja ohjelmaa löytyy myös aivan pienimmille. Koko perheen uutuuselokuvia saadaan ruutuun myös muilla C More -kanavilla.