Prinsessa ja sammakko

Kymmeniä kansainvälisiä suosikkikanavia koko perheelle

Kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD. Saat kokoelman maailman parhaita dokumenttikanavia, uutiskanavia ja valtavan määrän lastenohjelmaa, myös suoratoistona. Pakettiin kuuluu myös kattava kokoelma sarjamaratoneja ja elokuvia suoratoistona.

.
Animals with cameras
© 2018 BBC Earth
TV hvor du vil alt

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Allenten asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Allente-sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä.

Ladataan

OnePlace -digiboksi kokoaa kaiken viihteen yhteen paikkaan: käytössäsi on koko Canal Digitalin tarjonta sekä suoratoistosovellukset ja pelit Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. Digiboksia ohjaat Bluetooth-kaukosäätimellä sekä kätevällä puhehaulla ja siihen saat halutessasi hankittua 1 TB -kovalevyn ohjelmien tallentamista varten.

HD-laitteet kotiin toimitettuina & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle Allente1-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme tuo tilaamasi laitteet suoraan kotiisi, asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin! Tilaus ja asennus 24kk sitovalla sopimuksella.

service ingår

Jos kaipaat tilaukseesi pääosin urheilua, tutustu pakettiimme, joka sisältää koko C Moren urheilutarjonnan formuloista Mestarien liigaan ja Timanttiliigaan.