Hugh og Julia
© 1999 Universal Studios. All Rights Reserved

Nauti ystävänpäivästä näiden romanttisten klassikkoleffojen parissa!

Titanicin uppoaminen vuonna 1912 oli yksi 1900-luvun kohutuimmista onnettomuuksista.Titanic on traaginen rakkaustarina, joka ihastuttaa upeilla tehosteillaan, ja luokkarajat rikkovalla käsikirjoituksellaan, joka kertoo rakkaudesta yläluokkaisen hienostotytön (Kate Winslet) ja köyhän onnenonkijan (Leonardo DiCaprio) välillä. Elokuva on palkittu yhteensä 11 Oscar-palkinnolla.

Anna Scott on koko maailman palvoma, tunnettu näyttelijätär. Hänen kasvonsa koristavat lehtien kansikuvia, ja paparazzit ovat jatkuvasti hänen kintereillään. Kuin kohtalon johdattamana Anna tapaa Lontoon Notting Hillissä kirjakauppaa pitävän William Thackerin, ja pari ihastuu toisiinsa palavasti. Ovatko erilaiset taustat ja julkisuuden kirot ylitettävissä, kun tunteet tulevat mukaan kuvaan? Notting Hillin kaunis, romanttinen tarina ihastuttaa vuosikymmenistä toiseen, ja on saanut jopa kriittisimmät elokuvakriitikot lyyrisiksi.

Romeo + Julia on Modernisoitu Shakespearen traaginen rakkaustarina Romeosta ja Juliasta, jotka juhlissa tavattuaan rakastuvat silmänräpäyksessä. Rakastavaiset huomaavat kuitenkin pian, että heidän sukunsa, Capuletit ja Montaquet, ovat kilpailevia mafiaperheitä. Elokuvassa kuullaan mm. ruotsalaisen The Cardigansin musiikkia.

Holly Kennedy (Hilary Swank) menettää aviomiehensä, kun tämä menehtyy pitkäaikaiseen sairauteen. Aviomies Gerry (Gerard Butler) on ennakoinut kuinka rankasti Holly tulisi kuoleman ottamaan, ja on kirjoittanut etukäteen kirjeitä jotka helpottavat hänen suruaan ja auttavat Hollyä pääsemään elämässä eteenpäin.