Stream Joker hos Canal Digital
© 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. TM & © DC Comics.

Helmikuun suosituimmat vuokra- ja ostoelokuvat

Canal Digitalin suoratoistopalvelun vuokraamo täyttyy viikoittain jännittävistä uutuuselokuvista ja sarjoista. Alkuvuoden suosikit olivat täynnä Oscar-palkittuja suursuosikkeja, toimintajännäreitä, ja Hollywoodin klassista loistoa. Katso alta mitkä elokuvat olivat suosituimpia vuokra- ja ostoelokuvia palvelussamme!

The Spy (2019) vuokrattavissa 10.helmikuuta alkaen

IMDB: 6.4 / 10 | Metacritic: 68 / 100

Tositapahtumiin perustuvaassa elokuvassa Sonja Wigert on tunnettu julkimo, ja elää hehkeää elämää Tukholmassa toisen maailmansodan syttymisen aikoihin. Natsiupseeri Josef Terboven iskee silmänsä kauniiseen Sonjaan. Pian Ruotsin tiedustelupalvelu värvää Sonjan vakoojakseen, joka päätyy intiimiin suhteeseen Terbovenin kanssa, joka taas puolestaan haluaa värvätä Sonjan vakoilemaan ruotsalaisia. Sonja tasapainoilemaan veitsenterällä hallitakseen rooliaan josta on hänelle kohtalokkaat seuraukset.

Rambo: Last Blood (2019) – Vuokrattavissa 3. helmikuuta alkaen

IMDB: 6,2 / 10 | Metacritic: 26 / 100

Lähes neljä vuosikymmentä ensimmäisen verenvuodatuksen jälkeen Sylvester Stallone palaa jälleen John Rambona, yhtenä kaikkien aikojen suurimmista toimintasankareista. Uudessa Rambo: Last Blood -elokuvassa Rambon on aika kohdata menneisyytensä ja valmistauduttava viimeistä tehtäväänsä varten. Tästä elokuvasta ei toimintaa puutu!

Downton Abbey (2019) – Vuokrattavissa 3. helmikuuta alkaen

IMDB: 7,5 / 10 | Metacritic: 64/100

Saman nimiseen sarjaan perustuvan elokuvassa luvassa on täydellinen kattaus Downton Abbeyn loistoa: kaikki sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa ja elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes. Elokuvassa kartano saa kuninkaallisia vieraita, ja tapahtuman valmistelut panevat talon väen koetukselle.

Ad Astra (2019) – Vuokrattavissa 3. helmikuuta alkaen

IMDB: 6,6 / 10 | Metacritic: 80 / 100

Odotettu Brad Pittin tähdittämä scifi-uutuus! Astronautti Roy McBride matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa.

Joker (2019) – Vuokrattavissa 9.maaliskuuta alkaen

IMDB: 8,6 / 10 | Metacritic: 59 / 100

Useita Oscar-palkintoja kauhonut menestyselokuva Joker on nyt ostettavissa kauttamme! Suursuosioon noussut Joker-elokuva on kylmäävän todentuntuinen kasvutarina, joka tempaisee mukaansa elokuvan alkuhetkistä alkaen.Todd Phillipsin ohjaaman Joker-elokuvan pääosaa näyttelee Joaquin Phoenix, joka voitti myös roolisuorituksestaan parhaan miesosan Oscar-palkinnon. 10. Helmikuuta näyttelijä Joaquin Phoenix vastaanotti Parhaan miespääosa näyttelijän palkinnon roolistaan Arthur Fleckina.

Muita vuokraamon uutuuselokuvia:

 

Dora ja Kadonnut Kaupunki (2019) – Vuokrattavissa 10. helmikuuta alkaen

Quick (2019) – Vuokrattavissa 17. helmikuuta alkaen

Late Lammas: Farmageddon (2018) – Vuokrattavissa 17. helmikuuta alkaen

Gemini Man (2019) – Vuokrattavissa 24. helmikuuta alkaen

Canal Digitalin suoratoiston avulla voit katsoa live-kanavien lähetyksiä, ohjelmakirjastojen sisältöjä (mm. kokonaisia tuotantokausia suosituista sarjoista, lastensarjoja ja elokuvia riippuen kanavapakettisi sisällöstä) ja voit myös vuokrata elokuvia tietokoneeltasi tai suoraan digiboksistasi. Lue alta ohjeet suoratoistopalvelun käyttöön!