TV med toppkvalitet

Uudistetuilla kanavapaketeillamme näet enemmän -halvempaan kuukausihintaan! Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tarjontaamme kohtaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toiveita. Olemme nyt tehneet muutamia muutoksia kanavapakettivalikoimaamme, ja samalla lisänneet valikoimaamme myös kaksi aivan uutta kanavapakettia! Mikä tekee uudistetuista kanavapaketeista niin erinomaisia? -Vastaus on hinta! Kun yhdistät valitut paketit toisiinsa, voit hankkia haluamasi lisäpaketit jopa puoleen hintaan! Mikäli haluat tehdä lisäyksiä kanavapakettitilaukseesi, voit hallinnoida kanavapakettejasi Omilta sivuiltasi.

Näin kokoat oman pakettisi:

Kaikki Canal Digitalin kanavapakettien pohjalla on automaattisesti Peruspaketti HD –kanavapaketti, johon voit halutessasi lisätä erilaisia lisäpaketteja kuten esimerkiksi Perhe HD-kanavapaketin, C Moren lisäpaketteja, tai esimerkiksi Viasatin lisäpaketteja. Nyt olemme halunneet kuitenkin tehdä oman näköisesi paketin kokoamisesta vieläkin helpompaa! Kanavapakettiuudistuksemme myötä Perhe HD -kanavapakettitilaajien on mahdollista tilata suosittuja lisäpaketteja jopa puoleen hintaan!

V sport Urheilu tarjoaa laadukasta urheilusisältöä, mm. Jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, pyöräilyä,golfia ja paljon muuta! Nauti huippujalkapallosta mm. Valioliigan, EM-karsintojen, UEFA Nations Leaguen, Bundesliigan, Ligue 1, FA Cupin, Englannin Liigacupin, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liigan parissa, ja katso suorana maailman parasta jääkiekkosisältöä: NHL ja KHL-otteluita! Seuraatko tennistä tai golfia? Grand Slam, Gran Tour, Ranskan Avoimet, Wimbledon, Giro d’Italia ja Tour de France - kaikki nämä, ja paljon muuta katsottavissa suorana kotisohvaltasi!

Lisää viihdesisältöä Perhe HD -kanavapakettitilaajille:

Nyt Canal Digitalin asiakkailla on mahdollisuus tilata HBO Nordic -suoratoistopalvelun sisällöt osaksi kanavapakettitilaustaan – suoraan kauttamme! HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Muutamia HBO Nordicin suoratoistopalvelusta löytyviä huippusarjoja ovat mm. Chernobyl ja Euphoria, Beforeigners ja suursuosion saavuttaneet Handmaids Tale ja Game of Thrones.

Se Bohemian Rhapsody med Viaplay Film og serier
© 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

V Series Film ja Viaplay nyt 6.90 € / kk

V series Film ja Viaplay -kanavapaketti tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita pohjoismaisia ja kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja. V series Film -kanavapaketti kokoaa yhteen rakastetut klassikkoelokuvat, ja ajankohtaiset uutuudet jotta sinulla on aina mielenkiintoista katseltavaa! V series Film -kanavapaketti koostuu viidestä laadukkaasta kanavasta: V Film Premier, V Film Action, V Film Hits, V Film Family ja V Film Series. V Film -kanavapakettitilaajana saat käyttöösi myös Viaplay-suoratoistopalvelun runsaan suoratoistosisällön. Viaplaystä löydät satoja huippusarjoja ja -elokuvia joita voit katsella juuri silloin kuin haluat. Voit tilata V Film -kanavapaketin vaikka heti! Tilataksesi V Film -kanavapaketin ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme: Puh: 0207699000. (Puhelun hinta sekä kiinteästä että matkapuhelinverkosta 0,084€/min.) *Perhe HD -tilaaijlle puoleen hintaan : Suositushinta 14,95€ /kk