Barn som tegner i bakgrunn, fargestifter i forgrunn

Viihdyttävää TV-sisältöä leikki-ikäisille lapsille

Päiväkoti, leikki-ikä, esikoulu ja ala-aste voi olla vaativaa aikaa lapselle. Joskus me kaikki tarvitsemme tauon, ja laadukasta viihdettä tasapainottamaan arkea! Canal Digitalin Perhe HD -kanavapaketti tuo käyttöösi paljon laadukasta lastensisältöä, tv-kanavista suoratoistosisältöön. Tähän artikkeliin olemme keränneet parhaat lastensisältövinkkimme.

Tohtori Pehmola on yksi Disney Juniorin monista suosituista sarjoista. Tohtori Pehmola -sarjassa sarjan päähahmo korjaa rikki menneitä, ja hajonneita eläinleluja, opettaen samalla lapselle elämän perusarvoista, ystävyydestä ja rohkeudesta. arvoista. Täydellistä katseltavaa eläinrakkaalle lapselle!

Suosittu Hotel Transylvania -sarja perustuu samannimisiin, suosittuihin elokuviin. Hotel Transylvania -sarjassa tutustumme Draculan teini-ikäisen tyttäreen, joka yrittää selvitä elämän koukeroista ilman Dracula-isäänsä. Pian hän huomaa, että ihmisille ja hirviöille yhteisistä asioista on se, että teini-ikä on meille kaikille yhtä rankkaa.

Paavo Pesusieni on Nickelodeon klassikko, jota on tuotettu jo vuodesta 1999 asti. Tämän neliön muotoisen sienen tiedetään vetovoivan koko perheeseen, sen hassun huumorin, ja satiirisen komiikan ansiosta. Paavo Pesusieni muistuttaa meitä siitä, miten ehdottoman välttämätöntä on vain nauttia itsestään, ja muistaa nauraa ääneen!

Madagasgarin pingviinit tarjoavat toimintaa ja naurua. Sarjassa seikkailevat Kuningas Julian, Pingiviinit ja muut Madagasgarin suosikkihahmot. Hyppää mukaan eläinhahmojen jännittävään seikkailuun, josta ei komiikkaa ja tiukkoja tilanteita puutu!

The Zoo -sarjan tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä kulissien taakse yhdessä maailman kuuluisimmista eläintarhoista. Sarjassa tutustutaan eläintarhan yli 6000- eläimeen, ja samalla myös niitä hoitaviin eläintarhan työntekijöihin. The Zoo -sarja opettaa lapselle eri eläinlajeista viihdyttävällä ja mielenkiintoisella tavalla!

Canal Digital - Joustava tapa katsella tv-sisältöä

Canal Digitalin asiakkaana voit katsella sisältöä kätevästi OnePlace-digiboksisi kautta, ja suoratoistosisältöä Canal Digital-sovelluksen kautta. Lue alta miten teet katselustasi entistä joustavampaa!

Canal Digitalin asiakkaana saat käyttöösi Canal Digitalin oman suoratoistopalvelun, johon kuuluu tilaamasi kanavapaketin sisältö. Canal Digitalin suoratoistopalvelusta löytyvää sisältöä voit katsella vapaasti kaikissa EU-maissa! Canal Digitalin suoratoistopalvelusta löydät myös kätevän viikkoarkiston, josta voit katsella menneitä lähetyksiä.

Nyt voit katsella haluamaasi sisältöä jopa neljällä laitteella samanaikaisesti! Sano hyvästit kaukosäädintä koskeville riidoille, ja nauti suosikkiohjelmastasi rauhassa. Voit katsella Canal Digital -tilaukseesi kuuluvaa sisältöä OnePlace-digiboksillasi, tietokoneella ja kaikilla mobiililaitteillasi.

Automatka tulossa, Internet takkuilee? Ei hätää, Canal Digitalin asiakkaana voit ladata sisältöä katsottavaksi myöhemmin Offline -tilassa ilman toimivaa internet-yhteyttä. Voit ladata kanavapakettiisi kuuluvia sarjoja myöhemmin katsottavaksi Offline-tilassa, seuraten alla olevia ohjeita.