Satellitt

Päivitä Satelliittiin!

36 000 kilometriä yläpuolellamme kiertää satelliitti, joka on suunniteltu yhtä tavoitetta ajatellen: jokainen voi katsella televisiota ilman viivettä, huippuluokan äänellä ja kuvanlaadulla- milloin ja missä tahansa!

Kattaa kaikki paikat
Vakaa TV-signaali
Katso sisältöä jopa neljällä laitteella samanaikaisesti

Laatu on aina ollut tärkeä meille suomalaisille. Panostamme mielellämme laatuun, mielummin kuin määrään -kaikessa mitä teemme. Ei ole mitään syytä siihen, miksi sinun tulisi televisio- ja suoratoistotilauksessasi tyytyä mihinkään muuhun kuin laatuun. Siksi me Canal Digitalilla työskentelemme ahkerasti tarjotaksemme asiakkaillemme parhainta laatua palkitusta asiakaspalvelusta, parhaaseen TV-kokemukseen: Viiveettömyyteen, ja parhaaseen mahdolliseen äänen- ja kuvanlaatuun.

Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Ensiluokkainen kuvan- ja äänenlaatu

Saimme inspiraation käyttää satelliittia TV-signaalien lähetykseen scifi-kirjailija Arthur C. Clarkelta, joka keksi konseptin vuonna 1945. Nyt, 60-vuotta teknologiakehitystä myöhemmin, käytämme Clarken sensaatiomaista keksintöä TV-lähetyksissämme HD- ja UHD-kuvanlaadulla.

Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Urheilulähetykset ilman viivettä

Nauti huippu-urheilusta - parhaalla kuvanlaadulla, ilman viivettä. Elä mukana jokainen urheilutapahtuma jalkapallosta jääkiekkoon. Katso laadukasta urheilusisältöä suorana - ilman tarpeetonta viivettä. Vakaa ja viiveetön TV-signaali tekee jokaisesta katseluhetkestä nautintoa.

Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Erinomainen valikoima TV-kanavia

Laadukas TV-kokemus ei tarkoita pelkästään laadukasta kuvan- ja äänenlaatua, vaan myös korkealaatuista sisältöä. Valitse sinulle sopiva kanavapaketti runsaasta valikoimastamme. Nauti ensiluokkaista sisältöä - missä ja milloin haluat!

Space

Kaikki tämä, ja paljon muuta!

Canal Digitalin asiakkaana toimitamme ja asennamme kaikki tilaamasi laitteet ilmaiseksi. Suosittu viikkoarkisto, elokuvista ja sarjoista koostuva suoratoistopalvelu sekä offline-katselu sisältyvät kaikkiin kanavapaketteihimme.

Paras OnePlace-digiboksi
Suoratoistopalvelu kaikille laitteillesi
Ilmainen antenni
Ilmainen asennus
Ilmainen, aloitusopastus asentajan kanssa