Popcorn på rosa bakgrunn

Koko perheen yhteistä ajanvietettä etsimässä? Canal Digitalin parhaat vinkit koko perheen elokuvailtaan!

Jos perheessä on aikuisia ja lapsia, voi sopivan elokuvan löytäminen olla haastavaa. Olemme helpottaneet päätöksentekoasi, ja listanneet alle Canal Digitalin parhaat vinkit koko perheen elokuvailtaan! Inspiroidu hulvattomien ja toinen toistaan mielenkiintoisimpien elokuvien listasta, ja pistä popcornit mikroon sillä täältä tulevat koko perheen suosikkielokuvat!

Xander on mysteerien ratkaisija ja saa nyt tähän mennessä isoimman tapauksensa, kun hänen oma isänsä katoaa kuin savuna ilmaan. Äidin lähetettyä hänet asumaan isoisänsä luokse, löytää Xander yllättävän johtolangan ja pääsee isänsä katoamisen jäljille. Selviääkö koko perhettä vaivaava mysteeri ennen kuin on liian myöhäistä?

Kolme sisarusta lähtevät kiertämään temppeleitä selvittääkseen, ovatko muinaiset legendat ja tarut totta. Heidän on navigoitava erilaisten huoneiden ja tasojen läpi tavoitteenaan poistaa muinaisen temppelin kirous. Seikkailuelokuva Legends of the Hidden Temple tarjoaa koukuttavaa jännitystä koko perheelle!

Sairaalaan sijoittuvan menestysdraaman sekoitus on koukuttava. Greyn anatomia on onnistunut yhdistelmä työtä ja huvia, komediaa ja draamaa, naisia ja miehiä, lääkäriharjoittelijoita, apulaislääkäreitä ja vastaavia lääkäreitä. Sarja lukuisine tuotantokausineen on täydellinen valinta viikonlopun maratoonikatseluun.

Auto-ohjelmien aatelia edustava brittiläinen klassikkosarja Top Gear vie katsojan matkalle eksoottisten autojen pariin huumorin ja komedian siivittämänä. Sarjan uusimmat jaksot katsottavissa nyt suoratoistopalvelussa!

Voimakas ja kattavasti tuotettu dokumentti "ABBA: The Secrets Of Their Greatest Hits" paljastaa kaiken Abba-yhtyeen esiintyjien henkilökohtaisesta ja musikaalisesta kehityksestä paneutumalla yhtyeen suurimpiin hitteihin.

Ainutlaatuinen elämäkertaelokuva vie katsojan mukaan Elton Johnin huikealle matkalle maineeseen. Eltonin rakastetuimpien laulujen tahdittama elokuva kertoo pikkukaupungin pojasta, josta tuli eräs rock and rollin ikonisimmista hahmoista.