Asiakaspalvelu

Mökkikesä tiedossa? Canal Digital on siellä missä sinäkin!

Aurinkoinen sää, säihkyvä vesi - Mikään ei voita Suomen kesää! Tuleva kesä on kaiken kaikkiaan poikkeuksellinen, mutta yksi asia on varmaa: Canal Digital tarjoaa laadukasta viihdettä, missä ja milloin tahansa. Olemme mukanasi siellä missä sinäkin, sijainnista ja sääolosuhteista riippumatta. Canal Digitalin asiakkaana voit ladata suosikkisisältösi katseltavaksi myös ilman toimivaa Internet-yhteyttä. Näin voit nauttia suosikkielokuvistasi ja -sarjoistasi myös esimerkiksi auto- tai junamatkoilla, mökillä tai vaikkapa asuntovaunussa. Mikäli tiedossa on pitempiä aikoja kesämökillä olisiko nyt hyvä aika päivittää myös mökille huippulaatuinen televisiokokemus? Canal Digitalin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri oikeanlaisen kanavapaketin ja laitteiston myös kesämökille!

Premium-palvelun avulla voit katsella televisiota huippulaadulla myös mökillä! Mikäli haluat tilata Canal Digital -palvelut myös mökille, asiakaspalvelumme auttaa sinua oikean laitteiston ja tilauksen tekemisessä. Vinkki! Hankkimalla ylimääräisen OnePlace-digiboksin myös mökille, voit nauttia kanavapakettiisi kuuluvan suoratoistopalvelun sisällöstä myös mökillä!

Ladataksesi ohjelmia puhelimellesi tai tabletillesi, sinulla tulee olla Canal Digital -sovelluksen uusin versio. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen mobiililaitteesi sovelluskaupasta (Android tai Apple). Ohjelmien lataaminen: 1. Avaa Canal Digital -sovellus 2. Valitse valikon oikeasta alakulmasta "Lisää" 3. Valitse valikosta "Saatavilla offline-tilassa" 4. Valitse mitä haluat katsoa ja paina latauskuvaketta 5. Lataus alkaa 6. Lataamasi sisällön näet valitsemalla oikeasta alakulmasta ”Lisää” ja ”Omat lataukseni”

Laadukas äänen- ja kuvanlaatu ovat tärkeimmät tekijät, kun ajatellaan onnistunutta TV-kokemusta. Siksi Canal Digital toimittaa asiakkaidensa TV-signaalit satelliitin kautta, jotta asiakkaamme voivat katsella televisiota ilman viiveitä tai katkoksia - erinomaisella äänen ja kuvanlaadulla - missä ja milloin tahansa. TV-Signaaleihin jotka lähetetään satelliitin kautta, ei vaikuta internet-yhteydesi nopeus, sijaintisi, tai millainen sää kyseisenä päivänä on. Juuri siksi Canal Digital on loistava valinta myös kesämökille. Canal Digitalin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeanlaisen kanavapaketin ja laitteiston myös mökille. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Tilaa-sivulle.