Vår tid er nå

Aika on meidän

Vuosi: 2017-
Kaudet: 3
Ohjaajat
 Ulf Kvensler, Malin Nevander, Johan Rosenlind
Imdb: 8.2

Draama. Tukholma vuonna 1945. Rauhanaika. Perheravintola. Konfliktit. Suru.  Koskettava. Juonikas. Ihastuminen.

Tukholma, 1945. Tuntemattomien välinen spontaani suudelma johtaa odottamattoman suuriin seuraamuksiin. Sota on vaikuttanut Löwanderien perheravintolaan. Mehukas sarja tarjoaa skandinaavisen version suositusta brittisarjasta «Downton Abbey» ja ihastuttaa upeilla roolihahmoillaan, erinomaisilla näyttelijäsuorituksillaan sekä pitää mielenkiinnon yllä odottamattomien juonenkäänteiden avulla.

Vår tid er nå

Aika on meidän - Vår tid är nu - Juonenkuvaus

Ruotsalaisessa suosikkisarjassa Aika on meidän päästään seuraamaan Löwanderin perheen käänteitä ja heidän omistaman Djurgårdskällaren-perheravintolan tapahtumia Tukholmassa. Sarjaa on verrattu menestykkääseen brittiläiseen Downton Abbey -tv-sarjaan juonenkäänteidensä sekä ajankuvaisen vaatetuksen ja miljöön takia. Sarjan keskiössä on Löwanderien omistama hienostoravintola Tukholmassa. Ravintola on kuin ruotsalainen yhteiskunta pienoiskoossa: siellä ovat kaikki yhteiskuntakerrokset herroista köyhiin työläisiin. Sodan aikana ravintola on kuitenkin ajautunut taloudellisiin ongelmiin. Ravintolaa pyörittää perheen vanhin poika Gustaf Löwander – tosin äitinsä Helgan rautaisessa otteessa. Sarja pureutuu yhteiskunnallisiin ongelmiin, luokkajaotteluun, sekä saa yllättymään pureutuen ihmisten syvimpiin ajatuksiin ja motiiveihin.

Vår tid er nå

Nina

Herkkä ja rohkea tytär.

Vår tid er nå

Peter ja Ester

Joilla on aivan erityisiä suunnitelmia ravintolalle.

Vår tid er nå

Gustaf

Aikukas raikuliveli.

Kun yhdistät valitut paketit toisiinsa, voit hankkia haluamasi lisäpaketit jopa puoleen hintaan! Perhe HD -tilaajille V Series Film ja Viaplay 6.90 € / kk ja V sport Urheilu ja Viaplay hintaan 9.90 € /kk