Rocketman
© 2020 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Vuoden 2020 Oscar-ehdokkaat

Oscar-palkintojenjako kolkuttelee jo aivan oven takana, ja kaikki Oscar-ehdokkaat ovat jo selvillä! Tänä vuonna Oscar-ehdokkaiden joukossa on useita ajankohtaisia elokuvia, joista useat löydät nyt myös Canal Digitalin suoratoistopalvelusta! Valmista kulho popcornia, ja vietä Oscar-aiheinen leffailta näiden upeiden elokuvien parissa:

Quentin Tarantinon ohjaus, erinomainen juoni ja kaksi Hollywoodin konkarinäyttelijää - resepti upeaan elokuvaelämykseen! Once upon a time in Hollywood -elokuvan päänäyttelijä Leonardo DiCaprio näyttelee suursuosion saaneessa elokuvassa TV-moguli Rick Daltonia, ja näyttelijä Brad Pitt hänen stunt-apulaistaan Cliff Boothia. Miehet yrittävät selviytyä raa'alla viihdealalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Käsikirjoittaja-ohjaaja Quentin Tarantinon uusimmassa elokuvassa monet viihdealan yhteenkietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kulta-ajan viimeisille hetkille.

Sensaatiomainen Kärsimys ja Kunnia -elokuva on ohjaaja Pedro Almodóvarin silmin kerrottu, ohjaajan omaan elämään perustuva riipaiseva kasvutarina taiteesta, ja eletystä elämästä. Pedro Almodóvaria näyttelevä Antonio Banderas sai roolistaan parhaan miespääosan näyttelijän palkinnon Cannesin elokuvafestivaalilla, ja hän on päässyt nyt myös ehdolle samassa Oscar-gaalan samassa kategoriassa. Kärsimys ja Kunnia elokuvassa Pedro tarkastelee vastahakoisesti elämäänsä elämää, kaikkine hyvine ja huonoine kokemuksineen, ja löytää lisäksi unohdettuja muistoja lapsuudestaan Valencia nimisessä kylässä.

Animaatioseikkailu Toy Story 4 on ehdolla tämän vuoden Oscar-gaalassa parhaan animaatioelokuvan palkinnonsaajaksi. On vaikea olla rakastamatta eläväistä tarinankerrontaa leluista, jotka joutuvat mielikuvituksellisiin seikkailuihin. Bonnien itse askartelema haarukan muotoinen leluhahmo Forky julistautuu itse “roskaksi”, jolloin Woody päättää näyttää Forkylle, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu kauan odotettu jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin kanssa. Toy Story 4 on loistavaa viihdettä niin aikuisille kuin lapsille!

Ainutlaatuinen elämäkertaelokuva vie katsojan mukaan Elton Johnin huikealle matkalle maineeseen ja kunniaan. Eltonin rakastetuimpien laulujen tahdittama elokuva kertoo pikkukaupungin pojasta, josta tuli eräs musiikkialan ikonisimmista hahmoista.

The Irishman pohjautuu Robert De Niron näyttelemän irlantilaissyntyisen Frank Sheeranin tosipohjaisen elämäntarinaan. The Irishman kertoo 1950–70-lukujen järjestäytyneen rikollisuuden poliittisista kytköksistä Amerikassa. Elokuva kestää hieman yli 3-tuntia, mutta pitää erinomaisesti katsojan kiinnostuksen yllä elokuvan alusta lopputeksteihin asti. Elokuva tekee lähtemättömän vaikutuksen upeilla yksityiskohdillaan, ja onnistuneilla näyttelijävalinnoillaan. Huomaathan että voit katsoa Netflix-suoratoistopalvelun sisältöä OnePlace digiboksiltasi, sinun pitää ensin kuitenkin rekisteröityä ja tehdä tilaus Netflix-palvelussa.